Τριανταφυλλίδου σε διαφήμιση ως σταρ του Χόλιγουντ

SHOWBIZΤριανταφυλλίδου σε διαφήμιση ως σταρ του ΧόλιγουντΤετάρτη, Ιούλιος 26, 2017 - 11:23

Ελαμψε σε αμερικανική διαφήμιση η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου! Μετά τον σύντροφό της Πάνο Βλάχο, ο οποίος έπαιξε στη δημοφιλή σαπουνόπερα «Days of our lives», και η Ιωάννα κάνει τα δικά της... διεθνή βήματα στον χώρο της showbiz, από το Λος Αντζελες, όπου ζει πλέον μόνιμα. Υποδυόμενη μια σταρ του Χόλιγουντ, απαντά

με το ανάλογο ύφος στην ερώτηση δημοσιογράφου για το τι φοράει, λέγοντας «Εναν σχεδιαστή»! Και στην κυριολεξία τον «φοράει», καθώς πίσω της είναι «γραπωμένος» ένας άντρας.

Το εμπνευσμένο διαφημιστικό σποτ έγινε για την εταιρία Geico και η ηθοποιός -εντυπωσιακά ντυμένη μέσα στη μαύρη τουαλέτα της- το ανέβασε στο Instagram της με hashtag το όνομα του Αλεκ Μπόλντουιν, στο σόου του οποίου φαίνεται να έκανε πρεμιέρα το διαφημιστικό.

Στο μεταξύ, η όμορφη Joanna Fyllidou, όπως έχει «μετονομαστεί» στην Αμερική, συμμετέχει στην αμερικανική κωμική σειρά «Swedish Dicks», στον πρώτο κύκλο της οποίας έπαιξε ο Κιάνου Ριβς, αλλά έχει πάρει μέρος και στην αμερικανική ταινία μυστηρίου «Clyde Cooper» και μάλιστα στο βασικό καστ! Στα σκαριά έχει ακόμη μία ταινία, ένα περιπετειώδες θρίλερ με τον τίτλο «Eye for an Eye», το οποίο βρίσκεται στο στάδιο των γυρισμάτων. Go, Ιωάννα, go, λοιπόν!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα