Τραυματίστηκαν δυο παιδιά της ΔΙ.ΑΣ.

15:14 9/7/2015 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΤραυματίστηκαν δυο παιδιά της ΔΙ.ΑΣ.Πέμπτη, Ιούλιος 9, 2015 - 15:08

Κινδύνευσαν να σκοτωθούν δύο μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Καπανδρίτι όταν ανατράπηκε η μηχανή τους, κατά τη διάρκεια καταδίωξης ενός ύποπτου αυτοκινήτου με επιβάτες τα μέλη συμμορίας ληστών Ρομά. Ενας κάτοικος του Αγίου Στεφάνου ειδοποίησε την Αμεση Δράση για αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Ρομά, μέλη της συμμορίας που διαπράττει ληστείες και κλοπές σε Καπανδρίτι, Λυκόβρυση και Νέα

Ερυθραία.

Οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. που έφθασαν αμέσως στην περιοχή εντόπισαν το αυτοκίνητο και άρχισαν να το καταδιώκουν όταν διαπίστωσαν πως η πινακίδα κυκλοφορίας αντιστοιχούσε σε όχημα άλλης μάρκας. Ομως, ένας αστυνομικός έχασε τον έλεγχο της μηχανής, που προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο πρανές μιας βιομηχανίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο επιβάτες. Αμέσως οι συνάδελφοί τους σταμάτησαν για να τους βοηθήσουν, με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να καταφέρουν να εξαφανιστούν.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχουν υποστεί κατάγματα στην λεκάνη, στα πόδια και στα χέρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα