Τραγούδια του Μπίμπερ με θέα την Καντέρα

SHOWBIZΤραγούδια του Μπίμπερ με θέα την ΚαντέραΤετάρτη, Σεπτέμβριος 23, 2015 - 17:40

Ηχογράφησε τα καινούργια τραγούδια του με θέα την Καλντέρα. Ο Τζάστιν Μπίμπερ επέστρεψε στην ειδυλλιακή Σαντορίνη για να ολοκληρώσει το άλμπουμ που άρχισε να δουλεύει πριν από έναν χρόνο στα Black Rock Studios. Πρόκειται για ένα διεθνών προδιαγραφών στούντιο ηχογραφήσεων με ανέσεις resort που έχει

δημιουργηθεί στο νησί από τον γνωστό παραγωγό Κώστα Καλημέρη και το προτιμούν πολλοί καλλιτέχνες από την ελληνική και τη διεθνή σκηνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος Καναδός σταρ έφτασε στην Ελλάδα με ιδιωτικό αεροπλάνο, έχοντας μαζί του συνεργάτες και φίλους. Παράλληλα με τις ηχογραφήσεις του δεν έχασε βεβαίως την ευκαιρία να απολαύσει ακόμη μία φορά τις ομορφιές της Σαντορίνης, την οποία πέτυχε και φέτος σε... μελαγχολική διάθεση.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε και πάλι στο νησί τον Οκτώβριο του 2014 και ο καιρός δεν του είχε επιτρέψει τότε να κάνει τα μπάνια του. Και φέτος όμως ίσα που πρόλαβε να ρίξει μια βουτιά, καθώς ξέσπασε το ξαφνικό φθινοπωρινό μπουρίνι των προηγούμενων ημερών. Παρ' όλα αυτά η μαγεία των τοπίων της Σαντορίνης είναι παντός καιρού κι αυτό ο Τζάστιν θέλησε να το δείξει στους πάνω από 39.000.000 ανθρώπους που τον ακολουθούν στα social media.

Ο τραγουδιστής ανάρτησε πολλές φωτογραφίες στο Instagram κατά τη διάρκεια της παραμονής του, διαφημίζοντας το κυκλαδίτικο νησί στα πέρατα της υφηλίου. Σε αυτές απεικονίζεται, μεταξύ άλλων, να κάνει μπάνιο με τους συνεργάτες τους, αλλά και να ποζάρει με φόντο την Καλντέρα, έχοντας στοχαστική διάθεση. Προφανώς για να ταιριάζει με το συννεφιασμένο, μελαγχολικό τοπίο. Ο Κώστας Καλημέρης, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον σταρ της ποπ για τη συνεργασία τους μέσα από τη σελίδα των Black Rock Studios στο facebook, συμπληρώνοντας ότι το νέο single του είναι ήδη νούμερο ένα στις ΗΠΑ.

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα