«Τούμπανο» ο... Βασάλος του «Survivor 2»

13:20 4/1/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Τούμπανο» ο... Βασάλος του «Survivor 2»Πέμπτη, Ιανουάριος 4, 2018 - 13:19

❱❱ Εψαχναν τον... νέο Βασάλο και τον βρήκαν!

Με ένα βίντεο που ανέβασε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στα προσωπικά του social media, έδειξε κάποιους από τους υποψήφιους «Μαχητές» που πέρασαν από το κάστινγκ, προκειμένου να πάρουν μέρος στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης.

Μεταξύ αυτών είναι και το μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη Νικόλας Αγόρου, ο οποίος διαθέτει ένα εντυπωσιακά γυμνασμένο κορμί, με αποτέλεσμα πολλοί να τον αποκαλούν ήδη τον «νέο Βασάλο». Βεβαίως, ο συγκεκριμένος είναι και γεμάτος τατουάζ, γεγονός που τον κάνει ακόμη πιο δημοφιλή στον γυναικείο πληθυσμό!



Ο νεαρός Νικόλας με καταγωγή από την Κόνιτσα, ο οποίος έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως μοντέλο και πολλοί τον θυμούνται -ή τουλάχιστον το κορμί του- από τη συνεργασία του με την Κατερίνα Στικούδη σε καμπάνια εσωρούχων και μαγιό γνωστής εταιρίας, αλλά και από τη συμμετοχή του στο super sexy φουτουριστικό βιντεοκλίπ της Demy για το τραγούδι «Ισόβια μαζί».



Παρότι δεν έχει δοθεί το τελικό οκ σε όλους όσοι πέρασαν από δοκιμαστικό για την ομάδα των «Μαχητών» του «Survivor 2», ο γοητευτικός νεαρός είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο, καθώς θα είναι το... κορμί που θα ξετρελάνει τις τηλεθεάτριες, μετά τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso