Του πέταξε το γάντι

ΑΘΛΗΤΙΚΑΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ, Ο ΖΑΜΠΙΔΗΣ ΕΧΡΙΣΕ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΝ ΜΟΞΟΝΤου πέταξε το γάντιΠαρασκευή, Ιούνιος 26, 2015 - 14:13

Λίγες ώρες πριν ανέβουν στο ρινγκ για να μονομαχήσουν, ο Μιχάλης Ζαμπίδης πέταξε το γάντι στον (αυριανό) αντίπαλό του, Στιβ Μόξον.

«Ο Μόξον είναι το φαβορί» δήλωσε ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού και παγκόσμιου κικ μπόξινγκ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προσθέτοντας πως «είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου αυτή τη στιγμή, και έχω προετοιμαστεί πολύ καλά γι' αυτή τη μάχη, που θα είναι

η τελευταία της καριέρας μου. Είμαι πανέτοιμος στη ψυχή και το σώμα».

Οσο για τη δήλωση του Αυστραλού μαχητή ότι θα προσπαθήσει να τον βγάλει νοκ αουτ, έδειξε ανωτερότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν χάσω, θα του σηκώσω το χέρι». Ευχήθηκε επίσης πως ο κόσμος θα στηρίξει την τελευταία προσπάθειά του γεμίζοντας το ΣΕΦ, παρά τις οικονομικές δυσκολίες.

«Τέλος ο σεβασμός»

Από την πλευρά του, ο Στιβ Μόξον επανέλαβε πως «όταν θα χτυπήσει το καμπανάκι, θα σταματήσει ο σεβασμός μου προς τον Μάικ», αλλά και ότι δεν σκοπεύει να προσαρμόσει την αγωνιστική του τακτική στον 15 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και ίνδαλμά του, και θα επιδιώξει να επιβάλει τον ρυθμό του. Τόνισε ακόμη ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται για δεύτερη φορά στη ζωή του στην Ελλάδα, και αναφέρθηκε με θαυμασμό στην Ακρόπολη, όπως και σε άλλα αξιοθέατα της χώρας μας. Οπως την Πλάκα, που την επισκέφτηκε με τον προπονητή του, Ντέιβ Ασμορ, και τον ατζέντη του, Γιώργο Περγιάλη, που κανόνισε αυτό το σημαντικό event, και στο οποίο χορηγός επικοινωνίας είναι η «Espresso». Τα εισιτήρια ξεκινούν από 15 ευρώ, και θα διατίθενται στο κοινό και την ημέρα του αγώνα από τις 12.00 στα εκδοτήρια του ΣΕΦ.

Χ. ΔΑΝΤΣΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα