Το ραντεβού του Ρέμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

SHOWBIZΤο ραντεβού του Ρέμου με τον Κυριάκο ΜητσοτάκηΤρίτη, Ιανουάριος 10, 2017 - 13:36

Το όνομα του δημοφιλούς τραγουδιστή «παίζει», προκειμένου να στελεχώσει τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται στη Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναζητεί τα ονόματα-κράχτες

που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε χθες με τον δημοφιλή τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, ο οποίος νωρίς το απόγευμα πέρασε το κατώφλι της οδού Πειραιώς.

Το τετ α τετ δεν είχε ανακοινωθεί από τη Ν.Δ. και η έκπληξη των υπαλλήλων του κόμματος ήταν πολύ μεγάλη, όταν είδαν τον Αντώνη Ρέμο στα γραφεία τους. Ο χαρακτήρας της συνάντησης ήταν ανεπίσημος, με συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη να τονίζουν ότι το ραντεβού ήταν προσωπικό και ζητήθηκε από τον τραγουδιστή.

Στις «γαλάζιες» λίστες

«Είναι άνθρωποι με διαφορετικά ενδιαφέροντα, ωστόσο και οι δύο είδαν ευχάριστα τη συνάντηση» μας είπε στενός συνομιλητής του προέδρου της Ν.Δ. Φήμες, που δεν επιβεβαιώνονται πάντως από τους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, κάνουν λόγο για πιθανή ένταξη του ονόματος του Αντώνη Ρέμου στις «γαλάζιες» εκλογικές λίστες, ωστόσο όλα θα οριστικοποιηθούν με τον χρόνο της προκήρυξης της προσφυγής στις κάλπες.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν είναι το μοναδικό που «παίζει» για τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ακόμη ένα ηχηρό όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό του Σάκη Ρουβά, ο οποίος, όπως λένε οι πληροφορίες, σκέφτεται το ενδεχόμενο να κατέβει στην πολιτική με το ψηφοδέλτιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Β' Περιφέρεια της Αθήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα