Το προφίλ της τέλειας ερωμένης

ΚΟΣΜΟΣΠοια είναι;Το προφίλ της τέλειας ερωμένηςΤετάρτη, Αύγουστος 12, 2015 - 13:46

Ξανθομαλλούσα, φοιτήτρια, με αθλητικό σώμα και πάθος για τη γιόγκα είναι το προφίλ της γυναίκας που θεωρείται ιδανική ερωμένη, σύμφωνα με τους απανταχού sugar daddies. Αν έχει δε και πράσινα μάτια, φοράει σουτιέν 32D και έχει «ανοιχτό μυαλό» -ό,τι κι αν σημαίνει αυτό-, αγγίζει την τελειότητα!

Οι παραπάνω «αρετές» προκύπτουν από στοιχεία που συγκέντρωσε η Seeking Arrangements,

εταιρία που φέρνει πιο... κοντά πλούσιους άντρες με νεαρές γοητευτικές γυναίκες από τους 486.000 διαδικτυακούς πελάτες της. Συγκεκριμένα, δημιούργησε μια λίστα με τα χαρακτηριστικά που έβαζαν στις αναζητήσεις τους οι εγγεγραμμένοι χρήστες απ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, τα δύο τρίτα των οποίων προκύπτει ότι είναι παντρεμένοι. Τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν περιλάμβαναν εμφανισιακά χαρακτηριστικά, επάγγελμα, στάτους σχέσης, ηλικία και εθνικότητα.

Προέκυψε λοιπόν ότι οι άντρες που ψάχνουν την ιδανική παρτενέρ για να απιστήσουν τη θέλουν από 26 έως 31 ετών. Σε επίπεδο εμφάνισης, το 61% τη θέλει ξανθιά, το 47% με πράσινα μάτια και το 33% με αθλητικό σώμα. Και ενώ οι λευκές γυναίκες συγκέντρωσαν το 32% των προτιμήσεων, οι Ασιάτισσες διαπιστώνεται ότι βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής με 30%.

Πολύ δημοφιλείς στις αναζητήσεις των υποψήφιων απίστων είναι λέξεις όπως «ανοιχτόμυαλη», «αισθησιακή» και «δραστήρια», ενώ προτιμώνται σαφώς όσες πίνουν αλκοόλ μόνο με κοινωνικές αφορμές και δεν καπνίζουν.

«Η γυναίκα που φωτογραφίζεται από την έρευνα είναι αρκετά ώριμη να κατανοήσει τη δυναμική μιας παράνομης σχέσης, αλλά αρκετά νεαρή για έχει τον ενθουσιασμό της νιότης» σχολιάζει ο Μπράντον Γουέιντ, ιδρυτής της Seeking Arrangements, το σάιτ της οποίας έχει πάνω από 5.000.000 χρήστες παγκοσμίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα