Το μονόπετρο της Χατζηγεωργίου που «άναψε φωτιές»!

17:03 4/5/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤο μονόπετρο της Χατζηγεωργίου που «άναψε φωτιές»!Πέμπτη, Μάιος 4, 2017 - 17:02

Μπορεί η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου να ποζάρει στο insta story της κρατώντας παγωτό, όμως η συγκεκριμένη ανάρτηση άναψε... φωτιές και μας τσουρούφλισε! Κι όχι λόγω της ιταλικής λιχουδιάς, αλλά εξαιτίας του μονόπετρου, που φιγουράρει στο αριστερό χέρι της και στο... σωστό δάχτυλο!

Οπως είναι γνωστό, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κι η αγαπημένη του πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα στη Βενετία. Μάλιστα, ανέβασαν στο Instagram αρκετές φωτογραφίες τους από τις διακοπές, θέλοντας να μοιραστούν τη χαρά του ταξιδιού με τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Ως εδώ καλά. Οταν όμως ανέβηκε στα stories ένα στιγμιότυπο, με την όμορφη Αλεξάνδρα να ποζάρει με τα παγωτάκια της και το δαχτυλίδι στο χέρι της, το διαδίκτυο σείστηκε! Εκανε πρόταση γάμου ο δημοφιλής ηθοποιός στη σύντροφό του άραγε; Προς το παρόν κανείς από τους δύο δεν έχει πάρει θέση επί του θέματος, αν και ο Αλέξανδρος θα μπορούσε να έχει «σκηνοθετήσει» μια ρομαντική πρόταση για την Αλεξάνδρα σε κάποια από τις γέφυρες της πανέμορφης ιταλικής πόλης.

Το ζευγάρι δεν έχει συμπληρώσει ακόμη έναν χρόνο σχέσης, ενώ την πρώτη επίσημη εμφάνισή του έκανε τον περασμένο Οκτώβριο στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Αη Βασίλης είναι σκέτη λέρα» στο Θέατρο Βέμπο. Μάλιστα, ο Αλέξανδρος ήρθε κοντά με τη συνονόματή του λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από τη σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα