Το γλυκό φιλί του Ακη στη Βίκυ

ΠΟΛΙΤΙΚΗΤο γλυκό φιλί του Ακη στη ΒίκυΠέμπτη, Μάιος 21, 2015 - 14:07

Το φιλί στο στόμα που αντάλλαξαν ο Ακης Τσοχατζόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη λίγο προτού μπουν στην αίθουσα του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αποτέλεσε το highlight στη χθεσινή ημέρα της δίκης και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους παρευρισκόμενους. Το ζεύγος έδειχνε να απολαμβάνει

το ολιγόλεπτο ενσταντανέ έξω από το δικαστήριο, αδιαφορώντας για τα φλας των φωτογράφων που άστραφταν, ενώ τόσο ο Α. Τσοχατζόπουλος όσο και η σύζυγός του ήταν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί. Μάλιστα οι τρυφερές στιγμές συνεχίστηκαν και μέσα στη δικαστική αίθουσα, όταν σε διακοπή της δίκης η Βίκυ Σταμάτη καθάρισε το σακάκι του πρώην υπουργού με υγρά μαντιλάκια!

Την ίδια ώρα η κατηγορούμενη κατέθεσε νέα αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της (την έκτη κατά σειρά), παίζοντας αυτή τη φορά ακόμη και το «χαρτί» του κατ' οίκον περιορισμού με «βραχιολάκι». «Είναι μεγάλο κατόρθωμα που ήρθα εδώ και σήμερα και τις προηγούμενες φορές. Μην ξεχνάτε ότι είμαι 522 ημέρες στο ψυχιατρείο και ενάμιση χρόνο στις φυλακές Κορυδαλλού» τόνισε απευθυνόμενη στους δικαστές. «Εχουμε έναν αυτοκτονικό ιδεασμό, έχουμε ένα παιδί που δεν μπορούμε να αγκαλιάσουμε» ανέφερε στο δικαστήριο ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Δείτε τη φωτογραφία:

Keywords
Τυχαία Θέματα