Το γιορτινό τραπέζι της Τζαβέλα

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Το γιορτινό τραπέζι της ΤζαβέλαΤρίτη, Δεκέμβριος 13, 2016 - 16:00

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο Κωστής Χατζηδάκης και η σύντροφός του Πόπη Καλαϊτζή πήγαν στο γεύμα της πρώην ευρωβουλευτού

Με τη σύντροφό του Πόπη Καλαϊτζή βρέθηκε στο καθιερωμένο πια ετήσιο χριστουγεννιάτικο γεύμα της πρώην ευρωβουλευτού Νίκης Τζαβέλα ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο πρώην υπουργός, συνοδευόμενος

από την όμορφη χειρουργό, με την οποία εδώ και έναν χρόνο είναι ζευγάρι, απόλαυσε τις μαγειρικές λιχουδιές της Νίκης Τζαβέλα, που κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ανοίγει το ζεστό σπιτικό της για να δεχθεί φίλους. Η ίδια, εκτός από πολιτική προσωπικότητα, είναι και δεινή μαγείρισσα, κι έτσι κανείς δεν μπορεί να της αντισταθεί.

Φυσικά ούτε ο Κωστής Χατζηδάκης με τη σύντροφό του. Ετσι κι αλλιώς, ο αντιπρόεδρος διατηρεί δεσμούς φιλίας με την πρώην ευρωβουλευτή. Η ωραία μελαχρινή συνοδός του αντιπροέδρου της Ν.Δ. έχει θητεύσει ως έπαρχος Λαγκαδά, ενώ ήταν και υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στη Β' Θεσσαλονίκης. Κοντά στην πολιτική κι εκείνη, έτσι, για να νιώθει τι περνάει ο Κωστής.
Λεζάντα: Η Νίκη Τζαβέλα, ο Κωστής Χατζηδάκης και η Πόπη Καλαϊτζή

Για ποτό με τη Σοφία

Τετ α τετ με την πρόεδρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τραπέζης Πειραιώς Σοφία Στάικου είχε χθες το απόγευμα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας. Το ραντεβού έγινε στη Στοά Citylink. Ο ωραίος και πανύψηλος Βασίλης συζητούσε με την Πρόεδρο πίνοντας το ποτό του, ενώ το τηλέφωνο χτυπούσε συνεχώς, κΑι ήταν πολύ απασχολημένος με τις δηλώσεις του υπουργού Παρασκευόπουλου που απασχόλησαν την επικαιρότητα. Ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βασίλης Κικίλιας εξηγούσε σε εκείνους που έπαιρναν τηλέφωνο τις «διαχρονικές υπόγειες διαδρομές που φαίνεται πως υπάρχουν ανάμεσα στην Κουμουνδούρου και τη Χρυσή Αυγή», όπως ο ίδιος αποκάλυψε.

Η απτάκα της Σίας για την προσωπική της ζωή



Λέτε να διαλέγει νυφικό η Σία Κοσιώνη, σύντροφος του περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη; Η ερώτηση φυσικά είναι ρητορική, αλλά η απάντηση της δημοσιογράφου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Γυναίκα», με πολλές ερμηνείες. Λέει, λοιπόν, χαρακτηριστικά η Σία, μιλώντας για τη δουλειά της και τον φόρτο της:

«Αφιερώνω ώρα και πνεύμα στη δουλειά μου, αφήνω εύλογα κάποια πράγματα στο πλάι και μετά με πιάνουν οι τύψεις και προσπαθώ να τα συνδυάσω, και συνειδητοποιώ πως δεν γίνονται όλα μαζί. Θα ήθελα να ηρεμήσω κάποια στιγμή, να αναλάβω κι άλλους ρόλους, γιατί δεν θα το κάνω αυτό για πάντα». Επιθυμεί, δηλαδή, να γνωρίσει νέους τόπους, άγνωστους, κατά δήλωσή της. Και ποιοι είναι οι άλλοι ρόλοι για μια ήδη πετυχημένη γυναίκα επαγγελματία; Μα, φυσικά, πρώτον, αυτός της αφοσιωμένης συζύγου και ύστερα αυτός της αφοσιωμένης μαμάς... Η Σία και ο Κώστας, λοιπόν, σε καινούργιους ρόλους και περιπέτειες, καθώς, όπως εκείνη υποστηρίζει, «όλα μαζί δεν γίνονται». Και τηλεόραση και μητέρα, είναι βαρύ φορτίο.

Η Ράπτη φαν της Φουρέιρα



Το Ελενάκι πήγε Φουρέιρα. Η βουλευτής της Ν.Δ. Ελενα Ράπτη το Σαββατοκύριακο που πέρασε επέλεξε να πάει μπουζούκια, στη Φαντασία, και μάλιστα στη συνονόματή της Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ντυμένη στα αγαπημένα της μαύρα ρούχα, και ιδιαίτερα σικ, βρέθηκε κοντά στην πίστα απολαμβάνοντας τη βραδιά! Αλλωστε, η Ελενα, ως γνωστόν, έχει αδυναμία στο τραγούδι, και αυτή φυσικά ενισχύθηκε από τη σχέση της με τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα. Το ζευγάρι όσο περνάει ο καιρός τόσο και πλησιάζει πιο κοντά σε... ευτυχή γεγονότα.

(!)
Μέχρι να βάλει την... κουλούρα η Καϊλή, θα παντρέψει κόσμο και κοσμάκη! Μπορεί η ίδια να μην έχει αποφασίσει ακόμη να εισέλθει στο συγκεκριμένο κλαμπ της δέσμευσης, αλλά συχνά πυκνά παρευρίσκεται σε γάμους φίλων και γνωστών της.

Ετσι και τώρα, μαζί με τη μικρούλα της φωτογραφίας, έγινε... παρανυφάκι σε γάμο. Τυχερό το ζευγάρι να έχει τέτοια παράνυμφο. Μου θυμίζει την Κάρι Μπράντσο στο «Sex and the city»!

Keywords
Τυχαία Θέματα