Το αποχαιρετιστήριο «πάρτι» του Γιώργου και της Ράνιας

15:12 9/5/2014 - Πηγή: Espresso
HIGH LIFEΤο αποχαιρετιστήριο «πάρτι» του Γιώργου και της ΡάνιαςΠαρασκευή, Μάιος 9, 2014 - 15:12

Ηταν ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια του «Just the 2 of us», αφού όχι μόνο κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό, αλλά «τα βρήκαν» και με την κριτική επιτροπή, παρά το γεγονός ότι μετά την κριτική της Ρούλας Κορομηλά σε μια εμφάνισή τους απείλησαν πως θα φύγουν! Να όμως που ήρθε η στιγμή που ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ράνια Κωστάκη είδαν την έξοδο από το σόου, αφού ήταν εκείνοι που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους από τους τηλεθεατές κι έτσι αποχαιρέτησαν φίλους και συναδέλφους προχθές.

Λίγες ώρες μετά το έκτο live ο Γιώργος Γιαννιάς μίλησε στην «Espresso» για την τηλεοπτική εμπειρία που έζησε, την παρτενέρ του και την αποχώρησή τους από το παιχνίδι.

«Οταν μπήκαμε στο παιχνίδι ξέραμε ότι ο τελικός ήταν μακριά και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Το κλίμα στα παρασκήνια ήταν πολύ ωραίο, έμοιαζε με πάρτι. Οταν δουλεύεις και συνεργάζεσαι με όμορφους ανθρώπους περνάς τέλεια» μας είπε ο τραγουδιστής, ενώ αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έχουν ακούσει από τους κριτές, κυρίως για τη φωνή της Ράνιας. «Λαμβάναμε όλα τα σχόλια υπ' όψιν, ακόμη και εκείνα που δεν μας άρεσαν, απλώς δεν τα βάζαμε μέσα μας όπως στην αρχή». Τώρα, ο Γιώργος και η Ράνια θα βλέπουν από τον καναπέ τους την εκπομπή, αναπολώντας τις μέρες που ήταν ανάμεσα στους διαγωνιζομένους. «Ηταν κουραστικό, γιατί είχε πολλές πρόβες και άλλες τόσες ώρες στο στούντιο, παρ' όλα αυτά, το κάναμε. Σκοπός ήταν ένας. Θα συνεχίσω να το βλέπω, γιατί, πάνω απ' όλα, γίναμε φίλοι με τα άλλα παιδιά και είναι ωραίο να βλέπεις τους φίλους σου» εξομολογείται ο τραγουδιστής.

Μιλώντας για τον τελικό και τα δικά του προγνωστικά, αφού κάθε εβδομάδα ο ανταγωνισμός γίνεται όλο και πιο έντονος, ο Γιώργος Γιαννιάς αποκαλύπτει: «Εχει πολύ καλές φωνές και υπάρχουν δυο - τρία ζευγάρια που άνετα θα μπορούσαν να είναι επαγγελματίες τραγουδιστές. Δεν θα πω ονόματα. Αλλά καμιά φορά η μαγεία του παιχνιδιού είναι άλλη. Γιατί και η Μπεκατώρου δεν ήταν φαβορί στο πρώτο, όμως πήγε μπροστά. Δεν ξέρω τι θα ψηφίσω. Εχει πολλές ανατροπές. Ο Μίνωας πιστεύω θα φτάσει στον τελικό».

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα