Τιμή εκκίνησης τα 15.000.000 ευρώ για Μιλιβόγεβιτς

ΑΘΛΗΤΙΚΑΤιμή εκκίνησης τα 15.000.000 ευρώ για ΜιλιβόγεβιτςΤρίτη, Ιανουάριος 24, 2017 - 18:25

Την ώρα που το μυαλό του Μπέντο βρίσκεται αποκλειστικά στη μάχη της Τετάρτης με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το Κύπελλο, οι διοικούντες έστειλαν μήνυμα στους (Αγγλους) μνηστήρες του Μιλιβόγεβιτς.

Οι Χαλ, Γουότφορντ, Σάουθαμπτον, Σάντερλαντ και Κρίσταλ Πάλας ενδιαφέρονται, όπως ανέφεραν και χθες βρετανικά ΜΜΕ, για τον 25χρονο αρχηγό

του πειραϊκού συλλόγου, ωστόσο οι Πειραιώτες τούς ενημέρωσαν ότι ο παίκτης δεν κάνει... μίλι αν προσφέρουν λιγότερα από 15.000.000 ευρώ. Αλλωστε και ο Μιλιβόγεβιτς είχε δηλώσει πρόσφατα, με αφορμή το «όχι» του Ολυμπιακού στην (καλοκαιρινή) πρόταση που δέχθηκε από τη Λέστερ, πως «είμαι παίκτης του Ολυμπιακού. Δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Οταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και για τον σύλλογο και για μένα, θα το συζητήσουμε».

Οσον αφορά το αυριανό (19.30) ματς Κυπέλλου, στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να ταξιδέψουν και οι Αλί Σισοκό και Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Γάλλος αριστερός μπακ, που ήταν στην αποστολή για τους αγώνες πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης και την Ξάνθη, πιθανότατα θα πάρει φανέλα βασικού κόντρα στους Θεσσαλονικείς, ενώ χρόνο συμμετοχής, όπως όλα δείχνουν, θα πάρει και ο Ιρανός φορ.

Οι Μάρτινς και Μποτία προπονήθηκαν χθες ατομικά και θα μείνουν στον Πειραιά, ενώ συντηρητικά προπονήθηκε ο Λεάλι, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες ημέρες και προφυλάσσεται.

Χ. ΔΑΝΤΣΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα