Τι κόσμος, Θεέ μου! Ληστές επιτέθηκαν και τραυμάτισαν έγκυο στη Θεσσαλονίκη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤι κόσμος, Θεέ μου! Ληστές επιτέθηκαν και τραυμάτισαν έγκυο στη ΘεσσαλονίκηΤετάρτη, Δεκέμβριος 27, 2017 - 13:14

❱❱ Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 27χρονη έγκυος στη Θεσσαλονίκη ανήμερα τα Χριστούγεννα, όταν δύο αδίστακτοι ομογενείς από τη Γεωργία επιχείρησαν να τη ληστέψουν την ώρα που περπατούσε.

Η νεαρή γυναίκα, τεσσάρων μηνών έγκυος, έκανε τη

βόλτα της σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, όταν δύο ομογενείς την προσέγγισαν με απειλητικές διαθέσεις και επιχείρησαν να τη ληστέψουν στη συμβολή των οδών Χατζηλαζάρου και Ηλέκτρας.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 18.00, ενώ, όπως έγινε γνωστό από τις διωκτικές Αρχές, οι δύο δράστες, ηλικίας 45 και 41 ετών, άσκησαν σωματική βία σε βάρος της άτυχης εγκύου προκειμένου να της αποσπάσουν χρήματα. Μόλις όμως αντιλήφθηκαν ότι η γυναίκα δεν είχε πάνω της αντικείμενα αξίας ή χρήματα έγιναν «καπνός».

Η 27χρονη κάλεσε το «100» και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Χαριλάου Αναλήψεως. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ, ύστερα από εξέταση του γιατρού της, διαπιστώθηκε ότι το έμβρυο δεν διατρέχει κίνδυνο και πως η ίδια είναι καλά στην υγεία της.

Οι δύο ομογενείς εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Χαριλάου - Αναλήψεως. Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα