Θλίψη για έναν «γίγαντα»

17:13 2/3/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΘλίψη για έναν «γίγαντα»Τετάρτη, Μάρτιος 2, 2016 - 17:11

Ο γνωστός (από τις «Τρελές σφαίρες» και τη διάσημη σειρά «Ντάλας») ηθοποιός Τζορτζ Κένεντι «έφυγε» σε ηλικία 91 ετών

Ο πανύψηλος όσο και αδέξιος Εντ Χόκεν της ταινίας «Τρελές σφαίρες» έφυγε σε ηλικία 91 ετών, λίγους μήνες μετά τον θάνατο της συζύγου του.

Ο βραβευμένος με Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου Τζορτζ Κένεντι, όπως αποκάλυψε ο εγγονός του Κόρι Σένκελ στη σελίδα του στο facebook, άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή στο Aϊνταχο. «Αν και είμαι πολύ θλιμμένος

που έχασα και τους δύο, τη γιαγιά μου στις 14 Σεπτεμβρίου και τον παππού μου αυτό το πρωί, είμαι ευγνώμων για τη ζωή, τις αναμνήσεις και τη γνώση που μοιράστηκαν μαζί μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σένκελ.

Ο ύψους 1,93 μ. ηθοποιός πέθανε από φυσικά αίτια, καθώς είχε ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων. Ο Κένεντι (που έχει παίξει στο πλευρό θρύλων της μεγάλης οθόνης, όπως ο Φρανκ Σινάτρα, ο Κάρι Γκραντ, ο Γκρέγκορι Πεκ αλλά και ο Κλιντ Ιστγουντ) κέρδισε Οσκαρ για τον ρόλο του στην ταινία του 1968 «Ο μεγάλος δραπέτης», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Πολ Νιούμαν.

Γκαφατζής αρχηγός

Είχε παίξει σε 200 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων και η πολύ γνωστή σαπουνόπερα «Ντάλας». Ομως, έμελλε να γίνει ευρύτερα γνωστός υποδυόμενος τον γκαφατζή αρχηγό της αστυνομίας Εντ Χόκεν στις «Τρελές σφαίρες» στο πλευρό του Λέσλι Νίλσεν.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του ηθοποιού, συνάδελφοί του άρχισαν να τον αποχαιρετούν με μηνύματά τους στα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης. «Αναπαύσου εν ειρήνη, φίλε. Μου λείπεις» έγραψε στο twitter η Μπο Ντέρεκ. Οπως ανακοίνωσε το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ, για να τιμήσει τη μνήμη του, θα τοποθετούσε λουλούδια στο αστέρι του στη Λεωφόρο της Δόξας.

Keywords
Τυχαία Θέματα