Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη δικαστικός επιμελητής που ήταν ντίλερ ουσιών

ΡΕΠΟΡΤΑΖΘεσσαλονίκη: Συνελήφθη δικαστικός επιμελητής που ήταν ντίλερ ουσιώνΔευτέρα, Δεκέμβριος 21, 2015 - 13:53

Αντί να μεταφέρει δικαστικά έγγραφα και αποφάσεις, διακινούσε... ναρκωτικά ένας 55χρονος δικαστικός επιμελητής, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη και από δημόσιος λειτουργός ταγμένος

στην υπηρεσία της Δικαιοσύνης, βρίσκεται πλέον απέναντί της.
Η σύλληψη του 55χρονου προκάλεσε αναστάτωση στο δικαστικό σώμα της Θεσσαλονίκης, αφού οι περισσότεροι δικαστικοί τον γνώριζαν, καθώς μπαινόβγαινε στο δικαστικό μέγαρο για να ασκεί τα καθήκοντά του.

Ο 55χρονος συνελήφθη έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης. Οπως προέκυψε, είχε ορμητήριο το σπίτι του, το οποίο χρησιμοποιούσε και ως επαγγελματική έδρα αλλά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το είχε μετατρέψει και σε άντρο για τη διακίνηση ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του ναρκωτικά όλων των ειδών, από ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, μέχρι κάνναβη και ναρκωτικά χάπια. Συγκεκριμένα, στην κατοχή του 55χρονου και σε έρευνες που έγιναν τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητό του, που χρησιμοποιούσε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 105 γραμμάρια κοκαΐνη, 111 γραμμάρια κάνναβη, 12 γραμμάρια ηρωίνη και ναρκωτικά δισκία. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι οι ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας που εντοπίστηκαν και χρησιμοποιούνταν για να ζυγίζει τις δόσεις στοιχειοθετούν την κατηγορία της διακίνησης και έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις χειρόγραφες σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι του και αναφέρουν ονόματα των πελατών του.

ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα