«Θα τα πω όλα για τη γυναίκα σου»

ΚΟΣΜΟΣ«Θα τα πω όλα για τη γυναίκα σου»Πέμπτη, Μάρτιος 24, 2016 - 13:39

Αγρια κόντρα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων με τον Τεντ Κρουζ για μια γυμνή φωτογραφία της συζύγου του

Χοντραίνει η κόντρα των ρεπουμπλικάνων υποψηφίων για το προεδρικό χρίσμα, με τα επιχειρήματα να παραχωρούν τη θέση τους σε χτυπήματα κάτω από τη μέση, σε απειλές και σε ύβρεις.

Ο Τεντ Κρουζ και ο Ντόναλντ Τραμπ αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μέσω twitter, όταν στο διαδίκτυο χρησιμοποιήθηκε

γυμνή φωτογραφία της συζύγου του δεύτερου για να ενισχυθεί η πολιτική καμπάνια του πρώτου.

Λίγο πριν να κλείσουν οι κάλπες στη Γιούτα και την Αριζόνα κυκλοφόρησε ως πληρωμένη καταχώρηση στο facebook η γυμνή φωτογραφία που είχε βγάλει το 2001 για το GQ η Μελάνια Τραμπ. Συνοδευόταν από σχόλιο, το οποίο έγραφε: «Γνωρίστε τη Μελάνια Τραμπ, την επόμενη πρώτη κυρία σας. Διαφορετικά θα μπορούσατε να ψηφίσετε τον Τεντ Κρουζ την Τρίτη».

Οργισμένη απάντηση

Ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε οργισμένα μέσω του twitter ρίχνοντας την ευθύνη στον Τεντ Κρουζ. «Ο ψεύτης Τεντ Κρουζ μόλις χρησιμοποίησε μια φωτογραφία της Μελάνια από τη φωτογράφιση του GQ σε ένα διαφημιστικό του. Πρόσεχε, ψεύτη Τεντ, αλλιώς θα αποκαλύψω τα πάντα για τη σύζυγό σου» έγραψε. Αν και δεν διευκρίνισε τι εννοούσε, ο αμερικανικός Τύπος θεωρεί πιθανό να αναφέρεται στο πρόβλημα κατάθλιψης της συζύγου του Κρουζ.

Η απάντηση του Τεντ Κρουζ δεν άργησε να έρθει. «Η εικόνα της συζύγου σου δεν προέρχεται από εμάς. Ντόναλντ, αν προσπαθήσεις να επιτεθείς στη Χάιντι, είσαι περισσότερο άνανδρος από ό,τι νόμιζα» έγραψε σε tweet κατηγορώντας τον Τραμπ ότι δεν έχει επίπεδο.



Στη συζήτηση παρενέβη η Λιζ Μέιρ, επικοινωνιολόγος, σύμβουλος ρεπουμπλικάνων, η οποία έχει ιδρύσει την οργάνωση Make America Awesome, που είναι εναντίον του Τραμπ. «Γεια σου, Ντόναλντ, το ξέρω ότι έχεις αναστατωθεί για εκείνη τη διαφήμιση, αλλά είναι του Make America Awesome και όχι του Τεντ Κρουζ» έγραψε. Αργότερα αποκάλυψε ότι στόχος της ήταν να επηρεαστούν οι μορμόνοι, που αποτελούν σημαντικό κομμάτι των ψηφοφόρων της Γιούτα. Μετά την καταμέτρηση των ψήφων ο Κρουζ κέρδισε στη Γιούτα, ενώ ο Τραμπ επικράτησε στην Αριζόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα