Τέταρτη φορά παππούς θα γίνει ο Πάριος

SHOWBIZΤέταρτη φορά παππούς θα γίνει ο ΠάριοςΤρίτη, Ιούνιος 10, 2014 - 13:09

Ο Γιάννης Πάριος ετοιμάζεται να γίνει παππούς για τέταρτη φορά. Ο γιος του από τον πρώτο του γάμο με την Ντίνα Μαρκοπούλου, Θανάσης Βαρθακούρης και η σύζυγός του Τζίνα Γαβαλά περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους. Η όμορφη δημοσιογράφος του Mega είναι έξι μηνών και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, περιμένει πάλι αγοράκι. Το λαμπερό ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο, τον Γιάννη, ο οποίος είναι 16 μηνών και έχει πάρει το όνομα του διάσημου

παππού του. Ο δεύτερος πιτσιρικάς θα πάρει το όνομα του μπαμπά της Τζίνας, του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Γαβαλά.

Τόσο η Τζίνα όσο και ο Θανάσης, που παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια στο ξωκλήσι του Αγίου Φωκά της Παροικιάς στην Πάρο, ήθελαν πολύ να αποκτήσουν και δεύτερο μωρό. Να που η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα και σε τρεις μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους. Η Τζίνα εξακολουθεί να εργάζεται κανονικά, αφού ανήκει στη δημοσιογραφική ομάδα του «Πρωινού mou» στο Mega, ενώ με το τέλος της σεζόν θα ξεκουραστεί και θα ετοιμαστεί για τον ερχομό του δεύτερου πρίγκιπά της. Οι ετοιμασίες για να υποδεχτούν το αγοράκι έχουν αρχίσει, ενώ εκείνος που έχει κατενθουσιαστεί είναι ο παππούς Γιάννης Πάριος.

Ο Θανάσης Βαρθακούρης φαίνεται ότι έχει βρει το... μυστικό για τα αγόρια, ενώ ο αδελφός του Χάρης είναι μπαμπάς δύο πανέμορφων κοριτσιών. Ο μεγάλος γιος του καλλιτέχνη και η σύζυγός του Αντελίνα Τελώνη έχουν αποκτήσει δύο κορούλες, τη Μελωδία, η οποία έχει νονά την Πέγκυ Ζήνα, και τη Λιόνα, την οποία βάφτισαν ο Ανδρέας Κουρής και ο Κωνσταντίνος Ζούλας. Οπως και να έχει, το σπίτι του Γιάννη Πάριου γεμίζει από χαρούμενες παιδικές φωνούλες κάθε φορά που τα εγγόνια του τον επισκέπτονται, ενώ τώρα όλη η οικογένεια περιμένει να υποδεχτεί το νέο της μέλος που θα σκορπίσει ευτυχία σε όλους.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα