Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

07:41 4/1/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΤετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 Τετάρτη, Ιανουάριος 4, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψει και χαλαρώστε. Μην επιτρέπετε στη λογική να μπαίνει στη σχέση σας και να διαλύει τα όνειρα του συντρόφου σας. Κάντε κινήσεις για να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του, χωρίς να περιμένετε να σας το ζητήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτό που σας απομακρύνει από τη σχέση σας σίγουρα δεν είναι ο σύντροφός σας. Δείξτε περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία σας και όλα θα πάνε καλά. Μπορείτε να επεκτείνετε τις

κοινωνικές σχέσεις σας με καινούργιες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το να τραβάτε στα άκρα ένα σκοινί που είναι ήδη τεντωμένο κρύβει αρκετούς κινδύνους. Θα ανακαλύψετε ότι η ζωή σας αρχίζει να αλλάζει θέλετε δε θέλετε. Προβείτε σε συζητήσεις ευχάριστες, που θα βελτιώσουν το προφίλ σας στον περίγυρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δραστηριότητές σας θα σχετιστούν, κατά κάποιον τρόπο, με άτομα από τον στενό κύκλο σας. Συμπεριφερθείτε υπεύθυνα στις οικονομικές συναλλαγές, κάνοντας τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις. Δώστε έμφαση στη βάση της δράσης σας, για να μην υπάρξουν σφάλματα.

ΛΕΩΝ: Εξετάστε προσεκτικά τις λεπτομέρειες σε μια νέα υπόθεση που μπορεί να αναλάβετε. Βελτιωμένη θα είναι η σημερινή ατμόσφαιρα και θα επηρεαστούν θετικά τα συναισθήματά σας. Θα έρθουν τα πράγματα όπως επιθυμείτε, αλλά μην εκφράζετε τις απόψεις σας εκτός τόπου και χρόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν είναι απαραίτητο οι άλλοι να έχουν την ίδια καλή ψυχολογία με εσάς. Ο δυναμισμός σας θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και η ενεργητικότητά σας θα βρίσκεται στο ζενίθ. Εάν κινείστε με γνώμονα τη λογική, σκεφτείτε ωραίες προοπτικές στον οικονομικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Οταν το παρακάνετε, πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα φορτιστεί αρνητικά η ατμόσφαιρα. Οι βασικές αλλαγές στη ζωή σας και κυρίως μέσα σας θα συντελεστούν τώρα, με αποτέλεσμα να διαφοροποιηθούν το κλίμα και οι καταστάσεις. Η γενική εικόνα θα σας ωθήσει σε αγωνία για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να επιμείνετε στους στόχους σας με διερευνητικό πνεύμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα τις διαπραγματευτικές ικανότητές σας. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πρωτότυπα επαγγελματικά ανοίγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρώντας τη θετική στάση που έχετε για τη ζωή, θα πετύχετε πιο εύκολα. Εάν θέλετε να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν, κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας. Κάντε μια προσπάθεια να είστε αγαπητοί στα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ευερέθιστος χαρακτήρας σας δεν θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις συνεργασίες σας. Δεν θα σας λείπουν η δύναμη και το θάρρος, ώστε να προβείτε σε καινούργια ξεκινήματα. Από τη μια, θα αντιμετωπίσετε παρανοήσεις και, από την άλλη, θα αγγίξετε τα όνειρά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αισθητή θα είναι η βελτίωση που θα υπάρξει στις σχέσεις σας με τους άλλους. Φροντίστε να κάνετε μεθοδικές και μελετημένες κινήσεις, για να προλάβετε απρόοπτα. Προσέξτε τι σας λένε κάποια άτομα και τον τρόπο που το εκφράζουν πριν ανοιχτείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ορισμένες ασάφειες του επαγγελματικού χώρου μπορεί να σας κοστίσουν υλικά και ψυχικά. Προωθήστε τα σχέδιά σας κι ας εξακολουθούν να υπάρχουν εντάσεις και αρκετό παρασκήνιο. Μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας χωρίς να ζυγίσετε κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα