Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΑΣΤΡΑΤετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015Τετάρτη, Ιανουάριος 28, 2015 - 11:59

ΚΡΙΟΣ: Μην ενεργείτε σαν να είστε μόνοι σας στον πλανήτη γη, γιατί το ζητούμενο είναι να ενταχθείτε μέσα σε ένα καινούργιο κοινωνικό πλαίσιο και να ζήσετε στους ρυθμούς της εποχής σας. Με επιμονή και υπομονή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα δικαιωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε πιο ελεύθερα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αυτό δεν σημαίνει

ότι δεν μπορείτε να προβείτε σε ανακατατάξεις. Με σωστό προγραμματισμό και καλή ψυχολογική διάθεση θα σταθεροποιηθούν όλα πολύ σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι λεπτομέρειες θα σας αποκαλύψουν αρκετά πράγματα και αν τις εξετάσετε προσεκτικά, θα αναβαθμίσετε τη ζωή σας και θα ανακαλύψετε πως η κάθε σχέση έχει τη δική της διάσταση. Αλλάξτε αντιλήψεις που σας μπλοκάρουν και δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να νιώσετε πιο ισορροπημένοι και να βρείτε σε ποια σημεία το κλίμα είναι φιλικό ή εχθρικό, φροντίστε να είστε άψογοι στο επαγγελματικό, αλλά και στο προσωπικό περιβάλλον σας. Βρείτε καινούργιες στρατηγικές, ξεχνώντας τους χαμηλούς τόνους.

ΛΕΩΝ: Εάν ακόμα επιθυμείτε να διεκδικήσετε και να αποκτήσετε πολλά, τώρα είναι η ώρα. Φροντίστε να μην απουσιάζετε στις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας. Σταθείτε στους χώρους που σας ενδιαφέρουν, αυξάνοντας τη δημοφιλία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πειραματιστείτε για να δείτε μέχρι πού φτάνουν οι δυνάμεις σας και για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ο ενθουσιασμός σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να κατασταλάξετε στους στόχους σας. Δεν θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας, αν είστε συνέχεια τόσο πολύ εύθικτοι.

ΖΥΓΟΣ: Παραμείνετε ανοιχτοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν και μην αυτοπεριορίζεστε, γιατί κοιτώντας τα πράγματα μονόπλευρα θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Σε μια σχέση που μπορεί να σας στηρίξει στο μέλλον δημιουργήστε την οικειότητα που χρειάζεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανακατατάξεις που έγιναν τους προηγούμενους μήνες σας κάνουν πιο προσεκτικούς, ώστε να καταλαβαίνετε πλέον σε ποιους και σε τι μπορείτε να υπολογίζετε. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί, για να βγείτε ασπροπρόσωποι από μια δύσκολη κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να διαμορφώσετε το μέλλον σας απαιτείται να κάνετε αλλαγές σε κάποια σημεία, δίνοντας περισσότερη έμφαση στα θέματα που θα αφορούν τις σχέσεις σας. Εκφραστείτε ελεύθερα και πείτε ανοιχτά τις απόψεις σας, χωρίς να φοβάστε να διατυπώσετε τη γνώμη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε από μόνοι σας την τύχη σας, μαθαίνοντας καινούργιες μεθόδους και το περιβάλλον σας εγγυάται την απαραίτητη ασφάλεια που χρειάζεστε. Ασχοληθείτε με πράγματα που δεν σας προκαλούν ανία και δώστε χρόνο στους γύρω σας να ωριμάσουν οι προτάσεις που τους έχετε ανακοινώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενδιαφερθείτε για όλα όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα και μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας, για να διατηρήσετε την αυτοπεποίθησή σας ακέραια. Απαιτείστε όλα όσα αξίζετε, προσδιορίζοντας καλύτερα τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αποκαταστήσετε τις χαμένες ισορροπίες, θέτοντας παράλληλα όρια απέναντι στις επιρροές που θα δέχεστε. Από τις γνωριμίες σας θα δρομολογηθεί η καινούργια καριέρα σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα