Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΑΣΤΡΑΤετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015Τετάρτη, Ιανουάριος 14, 2015 - 07:30

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες που επικρατούν θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σχέδιά σας και τις σχέσεις σας, αλλά και να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας για να ρυθμίσετε εκκρεμείς υποθέσεις. Οταν νιώθετε την πίεση της καθημερινότητας επιστρατεύστε το χιούμορ σας, που σας σώζει και στα πιο δύσκολα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα σάς βοηθάει να προχωρήσετε σε κατακτήσεις στα επαγγελματικά σας θέματα, αν και η μεγαλύτερη εύνοια που θα έχετε

θα είναι στον συναισθηματικό τομέα. Τολμήστε να εκπληρώσετε όνειρα που δεν φανταζόσασταν ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τώρα που είστε πιο καλά δοκιμάστε την τύχη σας βάζοντας κάποιους στόχους, για να μπορέσετε να κινηθείτε σταθερά και οργανωμένα χωρίς να οδηγηθείτε σε υπερβολές που θα σας κάνουν να χάσετε. Κάντε τις συνεργασίες σας πιο ουσιαστικές για να είναι περισσότερο αποδοτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαλλαγείτε από όλα τα περιττά βάρη, ανοίξτε νέους δρόμους στο δημιουργικό σας πνεύμα και πάνω απ' όλα φροντίστε να ακούτε την καρδιά σας. Κατοχυρώστε με τις πράξεις και τα λόγια σας αυτά που σας ανήκουν και τα έχετε κερδίσει με την αξία σας.

ΛΕΩΝ: Να είστε προνοητικοί σε ό,τι θα αφορά οικονομικά και επαγγελματικά θέματα και προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωμένα και να μη σπαταλάτε άσκοπα τις δυνάμεις σας σε ανούσια πράγματα. Η ενέργεια που έχετε είναι πολλή και κάνει θαύματα στη διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τα προτερήματά σας και μετριάστε όσο μπορείτε τα ελαττώματά σας, τα οποία άτομα εμπιστοσύνης θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε. Για το μόνο που σας κατηγορεί ο σύντροφός σας ότι δεν του αρέσει, είναι οι ξαφνικές αλλαγές στη διάθεσή σας.

ΖΥΓΟΣ: Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα μπορείτε να πετύχετε πολλά χωρίς να χρειαστεί να στριμώξετε κάποιους, αν και είναι απαραίτητο να συζητήσετε για όλα τα κακώς κείμενα. Κρατήστε στη σχέση σας μόνο ό,τι αρέσει και στους δυο σας και αποτινάξτε από πάνω σας ό,τι δεν λειτουργεί πια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε κυριαρχικά παιχνίδια μέσα στις σχέσεις σας και προτιμήστε και να εντοπίσετε εκείνα τα σημεία που δημιουργούν καθυστερήσεις. Αποδεχτείτε επαγγελματικές προτάσεις που θα σας ανοίξουν καινούργιες προοπτικές. Δείξτε την εκτίμησή σας σε κάποια άτομα που το αξίζουν, και όχι σε όλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσο πιο πολύ γνωρίζετε τον εαυτό σας τόσο πιο πολύ γίνεστε δημιουργικοί και αγαπάτε τη ζωή. Το περιβάλλον σας θα δείξει την πρόοδό σας και η ερωτική σας ζωή θα γίνει πλέον σημαντική. Οι σαφείς διακανονισμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλά θα διευθετηθούν, ακόμα και στις πιο δύσκολες υποθέσεις σας, και οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν να κάνετε τις επιλογές σας και να ξέρετε πού αξίζει να επενδύσετε. Μην πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει πράγματα που δεν τον αντιπροσωπεύουν. Αξιοποιήστε καταστάσεις που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καλλιεργήστε πνεύμα ανανέωσης τηρώντας το μέτρο και χωρίς να δημιουργήσετε προβλήματα στο περιβάλλον σας, καθώς η περίοδος είναι μεταβατική, αλλά ευχάριστη. Οι αλλαγές στον χώρο εργασίας σας θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Διεκδικήστε αυτά που επιθυμείτε, γιατί δεν έχετε την ανάγκη κανενός.

ΙΧΘΥΕΣ: Επειδή θα διαπιστώσετε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό, μην τρομοκρατηθείτε με τις αλλαγές που θα υπάρχουν παντού, είτε τις αποφασίζετε εσείς είτε άλλοι. Ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας εκφράσει τα συναισθήματά του. Μείνετε κοντά σε άτομα του περιβάλλοντός σας που επικροτούν τις προσπάθειές σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα