Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΤΡΑΤετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014Τετάρτη, Δεκέμβριος 10, 2014 - 07:10

ΚΡΙΟΣ: Οι προστριβές με τους άλλους θα κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πολύ πιθανόν να ταλαιπωρηθείτε από την εμφάνιση εγωισμών και συμφερόντων. Δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής, γιατί μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες με τους συνεργάτες ή με φιλικά σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η καλή σας διάθεση επηρεάζεται πάλι αρνητικά και η νευρικότητά σας θα αρχίσει να εκδηλώνεται με αυστηρή κριτική προς τους άλλους. Οργανώστε τη δική σας συμπεριφορά

και στάση πριν πάρετε τις αποφάσεις σας για το αν θα δεχτείτε ή θα απορρίψετε τα κίνητρα των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε την αφηρημάδα σας να σας προξενήσει ζημιά, εφόσον ξέρετε με ποιο τρόπο μπορείτε να χειριστείτε τις λεπτομέρειες των εργασιών σας. Αναλύστε τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας για να σας καταλάβουν και κάντε το με ήρεμο τρόπο και όχι με διαφωνίες και εριστική διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η υπερβολική παρόρμηση σας οδηγεί σε λάθη, γι' αυτό αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Μην εκτεθείτε με λόγια που μπορεί να διαρρεύσουν και να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Αντιμετωπίστε την κριτική διάθεση ενός φίλου με ευγενικό τρόπο για να τον βάλετε στη θέση του.

ΛΕΩΝ: Προσαρμοστείτε στις παρούσες συνθήκες για να εξελιχθούν πιο γρήγορα οι θετικές επιρροές στα θέματα που σας απασχολούν. Προστατεύστε την ψυχική σας υγεία από το άγχος της καθημερινότητας. Ασχοληθείτε με υποθέσεις που τελευταία είχατε παραμελήσει και ζητούν άμεσες λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να είστε ενημερωμένοι και μη μένετε αδιάφοροι απέναντι στις καταστάσεις που βλέπετε γύρω σας. Να είστε οργανωμένοι και προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο έχοντας έτοιμες τις εναλλακτικές σας λύσεις. Μη ρισκάρετε σε οικονομικά θέματα που δεν τα γνωρίζετε τόσο καλά.

ΖΥΓΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και τους φόβους σας στον σύντροφό σας για να σας καταλάβει καλύτερα. Ξεπεράστε κάποιες αρνητικές σκέψεις που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τις μέρες σας. Με τη βοήθεια της τετράγωνης λογικής σας θα πετύχετε πολλά από αυτά που ονειρεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε διπλωματία προκειμένου να προχωρήσετε τις αλλαγές που χρειάζεστε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και μην επικρίνετε συνέχεια τα αρνητικά στοιχεία των γύρω σας. Εκτός από το να στηρίζεστε σε όνειρα σκεφτείτε τη σχέση σας και ανακαλύψτε πού σας οδηγεί η κοινή πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να καταλάβετε τι μπορεί να προχωρήσει και τι όχι δώστε σημασία στα σημάδια που υπάρχουν γύρω σας. Θα βρεθούν άνθρωποι που θα θελήσουν να σας δώσουν λύσεις στα επαγγελματικά σας θέματα και θα είναι ευπρόσδεκτες. Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να μη χάσετε σημαντικές ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόνο οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και κάποιοι συμβιβασμοί θα μπορέσουν να σώσουν μια φιλία που κινδυνεύει. Μην υποκρίνεστε συναισθηματικά, γιατί σύντομα θα σας κουράσει το να μην είστε ο εαυτός σας. Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε κανέναν να τα επιβουλεύεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανταγωνιστική σας διάθεση δεν θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο δημοφιλείς. Απαλλαγείτε από κάποιους περιορισμούς που σας προκαλούν άγχος και δεν σας οδηγούν σε θετικές εξελίξεις. Μην αφήσετε το πάθος να βγει από τη ζωή σας, γιατί θα σας φανεί πολύ χλιαρή και ανούσια.

ΙΧΘΥΕΣ: Μόνο η σταθερότητά σας θα κάνει τους συνεργάτες σας να σας δείξουν εμπιστοσύνη. Αν δεν είστε σε θέση να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας πιέζουν, προσπαθήστε να συμβιβαστείτε. Είναι ώρα να ξεπεράσετε τους κρυφούς φόβους σας που δεν σας αφήνουν να απολαύσετε τη ζωή σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα