Τα αμαρτωλά 24ωρα του Τσάρλι Σιν

SHOWBIZΤα αμαρτωλά 24ωρα του Τσάρλι ΣινΠαρασκευή, Νοέμβριος 27, 2015 - 16:30

Ο προσωπικός βοηθός του star περιγράφει τη ζωή του ηθοποιού πριν και μετά τη διάγνωσή του με AIDS

Πορνοστάρ, κοκαΐνη, κρακ, ιδιωτικά τζετ και ξέφρενα πάρτι. Ο προσωπικός βοηθός του Τσάρλι Σιν, Στιβ Χαν, περιγράφει την καθημερινότητα του διάσημου ηθοποιού πριν και μετά τη διάγνωσή του με τον ιό του HIV, αλλά και τη στιγμή που υποψιάστηκε ότι κάτι κακό συνέβαινε με τον πρώην εργοδότη

του.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Ηταν στη διάρκεια ενός πάρτι το 2011, όταν ο Τσάρλι Σιν, έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών και καταναλώσει τεράστιες ποσότητες αλκοόλ, παίζοντας με ένα μεγάλο μαχαίρι έκοψε το πόδι του. Το αίμα πετάχτηκε παντού, ένας παρευρισκόμενος άπλωσε το χέρι του για να αγγίξει μια σταγόνα, σχολιάζοντας χιουμοριστικά ότι αυτό είναι το αίμα-τίγρης που είχε ισχυριστεί ο Σιν ότι έρρεε στις φλέβες του. Η αντίδραση του ηθοποιού, όμως, δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς άρχισε να φωνάζει «μην αγγίξεις το αίμα μου». «Ηταν πολύ παράξενη η αντίδρασή του. Εδειχνε να ανησυχεί πραγματικά στη σκέψη ότι κάποιος θα ακουμπούσε το αίμα του.

Αρχικά σκέφτηκα ότι ίσως είχε ηπατίτιδα C, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα μπορούσε να είναι κάτι χειρότερο» εξηγεί ο Χαν.

Δεν φοβόταν

Λίγους μήνες αργότερα, την πρωτοχρονιά του 2012, ο Σιν τού εκμυστηρεύτηκε ότι είχε διαγνωστεί με HIV. «Ηταν πολύ δυνατός. Μου είπε να μην κλαίω, γιατί δεν πεθαίνει. Ηθελε να με καθησυχάσει ότι είχε βρει τον κατάλληλο γιατρό. Δεν το έβλεπε σαν θανατική καταδίκη» θυμάται ο πρώην βοηθός του Σιν, ο οποίος έκτοτε ανέλαβε να του δίνει τα χάπια του. Οπως λέει, τις περισσότερες φορές του έφερναν ναυτία και δεν ήθελε να φάει, με αποτέλεσμα να πληρώνει 1.400 ευρώ για ιδιωτικό σεφ και τα φαγητά να μένουν στο ψυγείο ανέγγιχτα.



Παρ' όλα αυτά, συνέχιζε κανονικά τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τα σεξουαλικά όργια. «Ναι, έρχονταν πορνοστάρ. Καμιά φορά και τέσσερις μαζί, αλλά δεν ήταν ότι ο Τσάρλι έκανε σεξ μπροστά στο προσωπικό» αποκαλύπτει ο Χαν, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είχε αναλάβει να προμηθεύει το πρώην αφεντικό του με μια αλοιφή για την ξηροδερμία, την οποία ο Σιν χρησιμοποιούσε ως λιπαντική κρέμα. «Ξόδευα πάνω από 150 ευρώ την εβδομάδα σε δεκάδες σωληνάρια. Ο Τσάρλι τη λάτρευε την αλοιφή. Τα κορίτσια καλύπτονταν από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Οταν τις πήγαινα στα σπίτια τους, πολλές φορές γκρίνιαζαν ότι κόλλαγαν» θυμάται.

Keywords
Τυχαία Θέματα