Συνελήφθη για ασέλγεια σε αγόρια

16:18 4/7/2014 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣυνελήφθη για ασέλγεια σε αγόριαΠαρασκευή, Ιούλιος 4, 2014 - 16:11

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία σε γνωστό Ηρακλειώτη επιχειρηματία, ο οποίος επί χρόνια φέρεται να ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια εξασφαλίζοντας τη σιωπή τους με μια μικρή αμοιβή! Ο 58χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, αφού είχε προηγηθεί ακόμα μία συνάντηση με 14χρονο αγόρι, το οποίο είχε χαρτζιλικώσει με 10 ευρώ για τις «ερωτικές υπηρεσίες» που του είχε προσφέρει. Ο ανήλικος προσήχθη στην Ασφάλεια Ηρακλείου και έδωσε

αναλυτική κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου και κοινωνικής λειτουργού. Οσα είπε το αγόρι για τη σχέση που είχε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με τον 58χρονο προκαλούν σοκ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον 14χρονο κλήθηκε να καταθέσει άλλος ένας ανήλικος, 17 ετών, ο οποίος επίσης φέρεται ότι είχε σχέσεις με τον 58χρονο. Αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι η υπόθεση έχει... βάθος αναφορικά με τον αριθμό των ανηλίκων που είχαν πιαστεί στα αρρωστημένα «δίχτυα» του 58χρονου επαγγελματία.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ε.Π.

Keywords
Τυχαία Θέματα