Συλλεκτικός (χρυσός) δονητής 18 καρατίων

14:45 2/6/2015 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟργασμούς 18 καρατίων υπόσχεται το ακριβότερο sex toy στον κόσμοΣυλλεκτικός (χρυσός) δονητής 18 καρατίων Τρίτη, Ιούνιος 2, 2015 - 14:40

Οργασμούς 18 καρατίων υπόσχεται το ακριβότερο sex toy στον κόσμο. Το φημισμένο sex shop του Λονδίνου Coco de Mer δημιούργησε χρυσό δονητή αξίας 16.800 ευρώ για τον εορτασμό του 14ου έτους λειτουργίας του και πήρε το όνομα της ερωμένης του Βρετανού μονάρχη Καρόλου Β', Νελ Γκούιν.

Το Nell Pleasure Seed Vibrator έχει μέγεθος παλάμης και παράγει ισχυρές δονήσεις μέσω των δύο άκρων του, σε πέντε διαφορετικές ταχύτητες. Σύμφωνα μάλιστα με το website του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσφέρει απόλαυση «σε κάθε κοιλότητα» του σώματος.

Για τον λόγο αυτό, η διευθύνουσα σύμβουλος του Coco de Mer Λούσι Λίτγουοκ δήλωσε ότι η τιμή του θεωρείται μικρή για όσα προσφέρει και για τη συλλεκτική αξία του. «Είναι ένα από τα πιο πολυτελή και απολαυστικά προϊόντα που έχουμε δημιουργήσει ποτέ. Το Gold Nell Pleasure Seed είναι κατασκευασμένο από χρυσό 18 καρατίων και η απόλυτη απόλαυση για τους φαν των sex toys» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο δονητής προσφέρεται σε ξύλινο κουτί με κλειδαριά και λεπτομέρειες από χρυσό.

Οσοι δεν μπορούν να διαθέσουν το αστρονομικό αυτό ποσό, αλλά θέλουν να βιώσουν την ίδια εμπειρία ηδονής, μπορούν να επιλέξουν την πιο απλή έκδοση, που δεν έχει επικάλυψη χρυσού, αλλά σιλικόνης σε σοκολατένιο χρώμα. Και πάλι όμως θα πρέπει να διαθέσουν το ποσό των 310 ευρώ.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Coco de Mer
Keywords
Τυχαία Θέματα