«Στρογγύλεψε» ο Κιμ Γιονγκ Ουν

18:32 5/7/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣ«Στρογγύλεψε» ο Κιμ Γιονγκ Ουν Τρίτη, Ιούλιος 5, 2016 - 18:31

Αδύνατος μάλλον δεν υπήρξε ποτέ. Τώρα πια, όμως, ο Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει κάθε όριο, καθώς το έχει ρίξει στο φαγητό, προκειμένου να κατανικήσει τους φόβους του για την ασφάλεια και τη ζωή του.

Πληροφορίες από τις υπηρεσίες αντικατασκοπίας της Νότιας Κορέας αναφέρουν ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης έχει πάρει περί τα 40 κιλά από τότε που ανέλαβε το τιμόνι της χώρας, πριν από τέσσερα χρόνια. Από τότε τρώει και πίνει ακατάπαυστα, σε μια προσπάθεια να

ξεχάσει τον συνεχή φόβο του ότι μπορεί να τον δολοφονήσουν.

Μυστική έκθεση

Παράλληλα, λένε οι πληροφορίες των Νοτιοκορεατών, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αϋπνίας. Μυστική έκθεση που παρουσιάστηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Σεούλ στο Κοινοβούλιο της Νότιας Κορέας αναφέρει ότι το 2011, οπότε ανέλαβε την εξουσία, έπειτα από τον θάνατο του πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ιλ, ο 33χρονος Βορειοκορεάτης ζύγιζε 90 κιλά. Ως το 2014 είχε πάρει άλλα 30 και τώρα εκτιμάται πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζυγίζει πλέον 130 κιλά. Οι ερευνητές των νοτιοκορεατικών μυστικών υπηρεσιών αποδίδουν τη συνεχή αύξηση βάρους και την αϋπνία στον αέναο φόβο του για τη ζωή του.

«Προσέχει συνεχώς για κάθε ενδεχόμενη απειλή για την εξουσία του, συμπεριλαμβανομένου του στρατού, κι έχει μανία σε ό,τι αφορά την ασφάλειά του, φοβούμενος ίσως κάποιου είδους αντίποινα σε όσα έχει κάνει τα τελευταία χρόνια» υποστήριξε μιλώντας στον Τύπο Νοτιοκορεάτης βουλευτής, σπεύδοντας να σημειώσει πως ασθένειες που σχετίζονται με την υπερκατανάλωση φαγητού και ποτού, όπως οι καρδιοπάθειες και ο διαβήτης, είναι... προ των πυλών για τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Να σημειωθεί, τέλος, πως ο Βορειοκορεάτης ηγέτης είναι μανιώδης καπνιστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα