Στην πρεμιέρα της πρώην του

SHOWBIZΣτην πρεμιέρα της πρώην τουΤρίτη, Οκτώβριος 27, 2015 - 10:45

Παρόλο που ο Σωτήρης Πολύζος έχει χωρίσει προ πολλού με τη Μιμή Ντενίση (με ένα συναινετικό διαζύγιο χωρίς καθόλου κόντρες), είναι πάντα παρών στις πρεμιέρες της πρωταγωνίστριας και κατά καιρούς βγαίνει μαζί της για φαγητό. Οι κοινές έξοδοι είναι πολλές, με αποτέλεσμα κάποιοι να κάνουν λόγο μέχρι και για επανασύνδεση.

Η αλήθεια είναι ότι παραμένουν δύο καλοί φίλοι. Ο δημοσιογράφος, που δραστηριοποιείται στον Βόλο, δεν έλειψε ούτε από τη φετινή πρεμιέρα της στο θέατρο

Ελληνικός Κόσμος, όπου για δεύτερη, συνεχή σεζόν παίζεται η επιτυχημένη παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη». Ο Σωτήρης διατηρεί πολύ καλή σχέση και με την κόρη της πρώην συζύγου του, τη Μαριτίνα, η οποία βλέπει στο πρόσωπό του μια πατρική φιγούρα και εξακολουθεί να διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του.

Καλό παιδί

Γι΄ αυτό και στην πρεμιέρα η Μαριτίνα (η οποία διανύει την εφηβεία της και, όπως έχει δηλώσει η μαμά της, είναι ένα ήρεμο και καλό παιδί, που έχει δείξει την κλίση του στο τραγούδι) δεν έλειψε από κοντά του και στο τέλος της παράστασης πόζαρε στο πλευρό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα