Στην φυλακή για ασέλγεια στην κόρη της πρώην του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτην φυλακή για ασέλγεια στην κόρη της πρώην τουΤρίτη, Απρίλιος 12, 2016 - 16:30

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας Θεσσαλονίκης ο 37χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε στην κόρη της πρώην συντρόφου του από τότε που ήταν 10 και 11 ετών, παρά τους ισχυρισμούς που προέβαλε στην απολογία του ότι η μητέρα της ανήλικης τον κατήγγειλε για να τον εκδικηθεί επειδή τη χώρισε! Ο 34χρονος αδελφός του (που και αυτός αρνήθηκε τις κατηγορίες) αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς

όρους.

Η καταγγελία της 14χρονης σήμερα μαθήτριας έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν οι καθηγητές της εντόπισαν στα χέρια της κάποια σημάδια τα οποία θεωρήθηκαν ως απόπειρα αυτοκτονίας. Οταν την κάλεσαν για να δουν τι της συνέβαινε, η ανήλικη αποκάλυψε ότι υφίστατο σεξουαλική παρενόχληση από άτομο του περιβάλλοντός της.

Αμέσως ενημερώθηκε η μητέρα της, στην οποία η μαθήτρια είπε ότι, όταν εκείνη έλειπε στη δουλειά της, κατά το διάστημα 2012- 2013, ο 37χρονος σύντροφός της που ζούσε μαζί τους στο σπίτι τους στν Θεσσαλονίκη ασελγούσε πάνω της. Εξάλλου, αποκάλυψε ότι ο 37χρονος είχε καλέσει μια φορά και τον αδελφό που φιλοξενούνταν στο σπίτι τους και συμμετείχε και αυτός στις ασελγείς πράξεις. Αμέσως μετά τις αποκαλύψεις μητέρα και κόρη κατήγγειλαν τα πάντα στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα