Στη σκηνή ο Μικρούτσικος μετά την περιπέτεια με την υγεία του

SHOWBIZΣτη σκηνή ο Μικρούτσικος μετά την περιπέτεια με την υγεία τουΤετάρτη, Νοέμβριος 15, 2017 - 12:49

❱❱ Ο μουσικοσυνθέτης, μετά την περιπέτεια υγείας, επιστρέφει στη σκηνή με τους Θηβαίο και Αντωνοπούλου στο πλευρό του

Ο Θάνος Μικρούτσικος ανεβαίνει ξανά στη σκηνή, πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του και το χειρουργείο στο Λονδίνο.

Ο μουσικοσυνθέτης εγκαινιάζει τη μουσική ενότητα Cosmos, η οποία μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε διαφορετικά μουσικά σύμπαντα στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος»

της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η επανεμφάνιση του σπουδαίου μουσικού μας θα γίνει τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 21.00, με τη συναυλία «Οταν ο Μπρεχτ συνάντησε τον Αμλετ στη Σελήνη υπό βροχή» και ερμηνευτές τον Χρήστο Θηβαίο και τη Ρίτα Αντωνοπούλου. Από τον Ιούλιο, που ο Θάνος Μικρούτσικος δεν ακολούθησε την περιοδεία της μουσικής παράστασης «Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου», λόγω ενός «προβλήματος υγείας που προέκυψε ξαφνικά», όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου, δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του, όπως πρώτη η «Espresso» είχε αποκαλύψει.

Πρώτη δημόσια εμφάνιση

Ολο αυτό το διάστημα ο τραγουδοποιός απείχε από οποιαδήποτε καλλιτεχνική δραστηριότητα και μόλις πριν από λίγες μέρες έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του στο Μέγαρο Μουσικής, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Μαρία Παπαγιάννη.

Οπως, λοιπόν, πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει, το πρόβλημα αποκαλύφθηκε όταν ο καταξιωμένος δημιουργός έκανε κάποιες εξετάσεις για να ελέγξει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα του και τα αποτελέσματα ανησύχησαν τους γιατρούς και του συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Ετσι, τον περασμένο Ιούλιο τακτοποίησε τις όποιες επαγγελματικές εκκρεμότητές του και ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα για την αποφοίτηση της κόρης του Αλεξάνδρας και στη συνέχεια υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Μετά την αποθεραπεία πέρασε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο χωριό Καπετανιανά της Κρήτης, προτού επιστρέψει στην Αθήνα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα