Στη «10η εντολή» με (κρυφά) σχέδια η Μαρία Ναυπλιώτου!

17:41 4/5/2015 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΣτη «10η εντολή» με (κρυφά) σχέδια η Μαρία Ναυπλιώτου!Δευτέρα, Μάιος 4, 2015 - 17:36

Την έχουμε απολαύσει ελάχιστες φορές στη μικρή οθόνη. Και τις δύο φορές η Μαρία Ναυπλιώτου έχει συνεργαστεί με τη σπουδαία σκηνοθέτη Πηγή Δημητρακοπούλου, το 1999 στη σειρά «Η αίθουσα του θρόνου» του Mega, που βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τάσου Αθανασιάδη,και το 2007 στο «10» του Alpha, βασισμένο στο βιβλίο του Μ. Καραγάτση.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος,

ωστόσο, τη... διεκδίκησε κι έτσι θα δούμε την εξαιρετική ηθοποιό στο επεισόδιο της «10ης εντολής» που θα προβληθεί την επόμενη Τετάρτη 13 Μαΐου, στον Alpha. Μάλιστα η Μαρία ευχαριστήθηκε τόσο πολύ τα γυρίσματα -έχουν την αισθητική ενός φιλμ νουάρ- που ανέβασε φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Η Ναυπλιώτουθαυποδυθείτη μυστηριώδηΣτέλλα, τη γυναίκα που θα γνωρίσει μέσω ενός site ο Ανδρέας. Μέχρι εκείνη τη στιγμή εκείνος βρίσκεται σε ψυχολογικό αδιέξοδο, αφού λίγο καιρό πριν τον άφησε η γυναίκα του. Οταν όμως συναντάει την εντυπωσιακή γυναίκα, η ζωή του αλλάζει. Ο Ανδρέας γίνεται ένας άλλος άνθρωπος, αφού μεταμορφώνεται σε κάποιον που θέλει να διεκδικήσει εκ νέου τη ζωή, προς έκπληξη όλων. Ανακαλύπτει μέσα του μια δύναμη που ούτε ο ίδιος πίστευε ότι έχει. Η Στέλλα όμως έχει άλλα σχέδια.

Εκτός από τη Μαρία Ναυπλιώτου, στο επεισόδιο πρωταγωνιστεί ο τιμημένος με βραβείο «Δημήτρης Χορν» το 2011, για την ερμηνεία του στη «Δωδέκατη Νύχτα» του Σαίξπηρ, Θάνος Τοκάκης, καθώς και ο 42χρονος σύντροφος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη -ζουν μαζί πάνω από δέκα χρόνια-, ο ταλαντούχος Βούλγαρος ηθοποιός Κρις Ραντάνοφ, ο οποίος το 2009 είχε βραβευτεί για τη θεατρική παράσταση «Ενας στους δέκα». Επίσης, συμμετέχουν οι Ακης Σακελλαρίου, Ερση Μαλικένζου, Μιχάλης Σαράντης, Χρήστος Τριπόδης, Κωνσταντίνος Μάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα