Σκότωσε τους γονείς του και μαγείρεψε τα πτώματα

16:43 7/8/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΣκότωσε τους γονείς του και μαγείρεψε τα πτώματαΠέμπτη, Αύγουστος 7, 2014 - 16:40

Σκηνές βγαλμένες από θρίλερ ξεπηδούν μέσα από τις μαρτυρίες-σοκ στη δίκη 30χρονου Κινέζου, ο οποίος σκότωσε και στη συνέχεια πάστωσε τους ηλικιωμένους γονείς του, κρατώντας μόνο τα κεφάλια τους στο ψυγείο. Ο Χένρι Τσάου Χόι - Λέουντ στη δίκη που ξεκίνησε στο Χονγκ Κονγκ κατηγορείται για τον φόνο των γονιών του, έγκλημα που τελέστηκε την 1η Μαρτίου πέρυσι με τη βοήθεια του φίλου του, του

36χρονου Τσε Τσουν Κέι.

Σύμφωνα με τον κατήγορο, οι δύο άνδρες είχαν σχεδιάσει τις δολοφονίες τουλάχιστον τρεις μήνες νωρίτερα, αφού είχαν αρχίσει να προμηθεύονται όλα τα ανατριχιαστικά εργαλεία για το ειδεχθές έγκλημα, όπως μαχαίρια, ψυγεία, φούρνους μικροκυμάτων κι έναν βραστήρα ρυζιού. Τα κεφάλια και διάφορα άλλα όργανα του 65χρονου Τσου Γουίνγκ - Κι και της 62χρονης συζύγου του, Σιου Γιουέτ - Γι ανακαλύφθηκαν σε δύο ψυγεία στις 15 Μαρτίου πέρυσι, ενώ τα διαμελισμένα σώματά τους είχαν αλατοπιπερωθεί και τοποθετηθεί σε δοχεία φαγητού.

Αν και στην έναρξη της δίκης οι δύο άνδρες δήλωσαν αθώοι, αμέσως μετά τη σύλληψή τους είπαν στους αστυνομικούς ότι επέλεξαν να προχωρήσουν στο έγκλημα τη συγκεκριμένη ημερομηνία, διότι τότε το ζευγάρι έδειχνε «έτοιμο». Οσο για τα κίνητρά του, είχε πει ότι είχε σπάσει το συναισθηματικό δέσιμο μαζί τους. Ο γιος επίσης υποστήριξε ότι ενώ βοήθησε τον συνεργό του στη δολοφονία των γονιών του, ήταν ο δεύτερος που ανέλαβε να τους διαμελίσει. Ο Τσε μάλιστα ήταν αυτός που είχε την ιδέα να «παστώσει» μερικά από τα κομμάτια τους, επειδή τα ψυγεία δεν ήταν αρκετά μεγάλα ώστε να τους χωρέσουν. Τα πακέτα που δημιούργησε τα συνόδευσε με βραστό ρύζι προκειμένου μην κινήσουν την περιέργεια όσων ψάχνουν στα σκουπίδια και τα διέσπειρε σε διάφορους κάδους της πόλης.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα