Σκότωσε με μπαλτά τον άντρα της και μετά παραδόθηκε!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣκότωσε με μπαλτά τον άντρα της και μετά παραδόθηκε!Δευτέρα, Ιούνιος 15, 2015 - 14:03

Συγκλονισμένη είναι από χθες η κοινωνία της Σητείας από το άγριο έγκλημα με θύμα έναν 79χρονο, ο οποίος δέχτηκε φονικά χτυπήματα από τον μπαλτά που κρατούσε η σύζυγός του! «Σκότωσα τον άνδρα μου. Καβγαδίζαμε. Ηρθα να παραδοθώ» φέρεται ότι είπε η 69χρονη και ομολόγησε την ανθρωποκτονία ενώπιον των αστυνομικών. Αναυδοι οι αστυνομικοί στη Σητεία, αντίκρισαν περίπου στις 9.30

το πρωί τη γυναίκα να μπαίνει στο τμήμα κρατώντας τον αιματοβαμμένο μπαλτά. Αμέσως έτρεξαν προς το μέρος της, ενώ λίγο αργότερα περιπολικό έσπευσε στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού στην περιοχή της Ξεροκαμάρας Σητείας στο Λασίθι Κρήτης.

Πολλαπλά χτυπήματα

Οπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο άτυχος 79χρονος βρισκόταν πεσμένος στο πάτωμα, μέσα σε λίμνη αίματος, αφού είχε δεχτεί πολλαπλά χτυπήματα από τον μπαλτά στο κεφάλι, στα χέρια αλλά και στο υπόλοιπο σώμα του. Η 69χρονη σε κατάσταση σοκ άρχισε, σύμφωνα με πληροφορίες, να εξηγεί στους αστυνομικούς τους λόγους που την οδήγησαν στο έγκλημα. Οπως φέρεται ότι ισχυρίστηκε, όλα συνέβησαν εξαιτίας ενός καβγά που είχε με τον 79χρονο σύζυγό της από νωρίς το πρωί της Κυριακής. Εξάλλου, η ίδια, κατά πληροφορίες, περιέγραψε ότι οι τσακωμοί ήταν πολύ συχνοί και φέρεται ότι τόνισε πως δεν άντεχε άλλο την κατάσταση που επικρατούσε μέσα στο σπίτι. Στο σπίτι όπου έγινε η άγρια δολοφονία μετέβη κλιμάκιο της Ασφάλειας για την αυτοψία και θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή, ενώ έρευνα διενεργούν οι τοπικές αστυνομικές Αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα