Σκλάβα του sex για 13 χρόνια!

ΚΟΣΜΟΣΒρετανίδα περιγράφει στο βιβλίο της όσα έζησε στα χέρια Πακιστανού ταξιτζήΣκλάβα του sex για 13 χρόνια!Παρασκευή, Δεκέμβριος 30, 2016 - 13:21

Εφιάλτη παρόμοιο με εκείνον που έζησε, η Νατάσα Κάμπους βίωσε Βρετανίδα την οποία απήγαγε ταξιτζής πακιστανικής καταγωγής, σε ηλικία 15 ετών.

Για 13 χρόνια την κρατούσε όμηρο, χρησιμοποιώντας την σαν σκλάβα του σεξ και ικανοποιώντας πάνω της τις πιο διεστραμμένες ορέξεις του, ενώ την εξέδιδε και σε άλλους άντρες. Η γυναίκα, μάλιστα, γέννησε τέσσερα παιδιά, τα οποία ο ταξιτζής πούλησε για να τα ξεφορτωθεί.

Η 44χρονη σήμερα γυναίκα αποτύπωσε το δράμα που βίωσε στις σελίδες του βιβλίου «Secret Slave», το οποίο υπογράφει με το ψευδώνυμο Αννα Ράστον. Ακόμη και τώρα, 16 χρόνια μετά τη δραπέτευσή της, αρνείται να αποκαλύψει στην αστυνομία το όνομα του δράστη, καθώς είναι τρομοκρατημένη. Ηταν Απρίλιος του 1987, όταν ο ταξιτζής «Μάλικ» προσφέρθηκε να την πάει στο σπίτι του, στην κεντρική Βρετανία, για να γνωρίσει τους γονείς του. Γνώριζε ότι η Ράστον ήταν εντελώς μόνη, καθώς η οικογένειά της την είχε απορρίψει, ενώ η προγιαγιά της, η οποία τη φρόντιζε, είχε πεθάνει. Αντ' αυτού, την έκλεισε σε ένα δωμάτιο, όπου τη βίασε.

Η σεξουαλική κακοποίηση συνεχίστηκε, σχεδόν καθημερινά, για 13 χρόνια, με τον Μάλικ να τη χτυπάει τόσο βίαια, ώστε αρκετές φορές διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Σταμάτησε να τη χτυπάει μόνο τις τέσσερις φορές που έμεινε έγκυος, όμως όταν έφερε στον κόσμο τα μωρά, εκείνος τα πούλησε. Για να βγάλει χρήματα, ο ταξιτζής άρχισε να φέρνει άντρες στο σπίτι, οι οποίοι, αφού τον πλήρωναν, τη βίαζαν. Η Ράστον αποπειράθηκε να το σκάσει, αλλά την έπιασε και τη χτύπησε άγρια. Αποφάσισε να ξαναδοκιμάσει, όταν ο Μάλικ τής ανακοίνωσε ότι θα την πήγαινε στο Πακιστάν, καθώς φοβήθηκε ότι θα την πουλούσε ή θα τη λιθοβολούσαν, όταν αρνούνταν να τον παντρευτεί. Είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 38 κιλά και όταν την επισκέφτηκε νοσοκόμα, το έσκασε με τη βοήθειά της.

Μετά το τέλος του εφιάλτη, η 44χρονη κατάφερε να συνεχίσει τη ζωή της, δημιουργώντας οικογένεια με τον παιδικό έρωτά της, με τον οποίο απέκτησαν τέσσερα παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα