Σκηνές Φαρ Ουέστ στο Καματερό, με 39χρονο ληστή σούπερ μάρκετ να κράτα όμηρο και να πυροβολεί αστυνομικούς

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣκηνές Φαρ Ουέστ στο Καματερό, με 39χρονο ληστή σούπερ μάρκετ να κράτα όμηρο και να πυροβολεί αστυνομικούςΔευτέρα, Μάρτιος 13, 2017 - 12:29

Βροχή έπεφταν οι σφαίρες το απόγευμα του Σαββάτου σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό, όταν ένας Ελληνας κακοποιός, που το είχε ληστέψει άλλες δύο φορές, αντάλλαξε πυρά με αστυνομικούς τη στιγμή που προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει ως ασπίδα μια υπάλληλο, την οποία κρατούσε όμηρο!

Οι άνδρες της Αμεσης Δράσης, που έφτασαν στο κατάστημα μόλις ειδοποιήθηκαν από τον συναγερμό που κατάφερε να ενεργοποιήσει

κάποιος υπάλληλος, αντέδρασαν αστραπιαία την καίρια στιγμή, όταν η τρομοκρατημένη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τη λαβή του ληστή. Ετσι, τον «γάζωσαν» με σφαίρες τραυματίζοντάς τον βαριά, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ηταν η τρίτη φορά

Ο 39χρονος δράστης της θρασύτατης απόπειρας φαίνεται πως είχε βρει τρόπο να κερδίζει χρήματα, καθώς προσπάθησε τρίτη συνεχή φορά να ληστέψει το ίδιο σούπερ μάρκετ στο Καματερό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε εγκαταστήσει κάμερες και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που ανέλαβαν τις έρευνες, διαπίστωσαν έκπληκτοι πως ήταν ο ίδιος που το είχε ληστέψει άλλες δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν.



Το ίδιο επιχείρησε ο 39χρονος και το απόγευμα του Σαββάτου, όμως η τρίτη φορά ήταν και η φαρμακερή για τον ίδιο. Μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, που περιπολούσαν την επίμαχη ώρα σε κοντινή απόσταση από το σούπερ μάρκετ μετά τις συχνές «επισκέψεις» του ληστή, έφτασαν άμεσα στο κατάστημα, όταν ειδοποιήθηκαν πως γίνεται ακόμη μια ληστεία. Ο οπλοφόρος επιχείρησε να πάρει όμηρο μια γυναίκα υπάλληλο προσπαθώντας να ξεφύγει από τον κλοιό των αστυνομικών, όμως εκείνη κατάφερε να αποδεσμευτεί από τη λαβή του, αφήνοντας ελεύθερο στόχο στους αστυνομικούς που τον πυροβόλησαν εξουδετερώνοντάς τον.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα