Σίτιση άπορων οικογενειών και καρκινοπαθών στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας Γλυφάδας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜαζί για τη ζωήΣίτιση άπορων οικογενειών και καρκινοπαθών στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας ΓλυφάδαςΠέμπτη, Απρίλιος 13, 2017 - 14:38

Ο Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας με καρκίνο του Μαστού, Μαζί για τη Ζωή, υπηρετώντας πιστά τους σκοπούς ιδρύσεως του κι έχοντας ενσυναίσθηση της γενικότερης κατάστασης που βιώνουν άποροι και καρκινοπαθείς, αποφάσισε να συνδράμει στη συγκέντρωση τροφίμων για το Πασχαλινό τραπέζι που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας Γλυφάδας.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια στέκεται η οικογένεια Κουκάκη. Ο επιχειρηματίας Μάνος Κουκάκης και σταθερός

υποστηρικτής του Συλλόγου προσφέρει κρέας, λαχανικά και τσουρέκι σε είκοσι οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη και άλλες δέκα οικογένειες απόρων καρκινοπαθών, καθώς επίσης η εταιρεία Κρόκος προσφέρει μεγάλη ποσότητα αυγών που θα συμπληρώσει τις ανάγκες κάθε σπιτιού. Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν στο χώρο του Ιερού Ναού, τη Μεγάλη Πέμπτη στις 13:00.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εθελοντές, υποστηρικτές και φίλοι του Συλλόγου σας εύχονται Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάθε στιγμή να φωτίζεται από υγεία και αγάπη.

Μαζί για τη ΖωήΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα