Σε spot 10.000.000 δολαρίων (!) της Lexus IS το μοντέλο Στέλιος Νιάκαρης

SHOWBIZΣε spot 10.000.000 δολαρίων (!) της Lexus IS το μοντέλο Στέλιος ΝιάκαρηςΤρίτη, Οκτώβριος 25, 2016 - 16:19

Ενας ωραίος Ελληνας «ζωγραφίζει» στη νέα διαφήμιση της Lexus IS που στοίχισε 10.000.000 δολάρια. Ο Στέλιος Νιάκαρης δίνει σάρκα και οστά σε έναν από τους ήρωες που εμφανίζονται στο διάρκειας είκοσι ενός δευτερόλεπτων σποτ, το οποίο γυρίστηκε στο Λος Αντζελες πριν από έναν χρόνο, την περίοδο δηλαδή που το γνωστό μοντέλο ζούσε εκεί.

«Η επαφή έγινε μέσω του πρακτορείου μου και πέρασα τρεις φορές από οντισιόν για να πάρω τελικά τη δουλειά» δήλωσε ο Στέλιος στην «Espresso» και συνέχισε: «Γυρίστηκαν περίπου 25 προ-σποτ, από τα οποία γίνεται κάθε φορά η επιλογή του υλικού για τη διαφήμιση που θα βγει στον αέρα. Το πρώτο σποτ κυκλοφόρησε πέρυσι, λίγο καιρό μετά το γύρισμα, αλλά δεν υπήρχα σε αυτό. Στην τωρινή βερσιόν, ωστόσο, είμαι μέσα και χαίρομαι πολύ».

Οπως μας εξήγησε ο γοητευτικός Ελληνας, που υποδύεται έναν ζωγράφο στη διαφήμιση, το δικό του γύρισμα έγινε σε ένα loft στο κέντρο του Λος Αντζελες και κράτησε έξι ώρες, παρότι η εμφάνισή του στο σποτ αγγίζει μόλις τα δύο δευτερόλεπτα. «Το κόστος της διαφήμισης ήταν όντως 10.000.000 δολάρια. Μόνο 2.500.000 δολάρια στοίχισε στην παραγωγή η κίνηση να κλείσουν έναν κεντρικό δρόμο του Λος Αντζελες για τη σκηνή που τρέχει η Lexus» μας είπε ο Στέλιος. Ο ίδιος απέφυγε να μας αποκαλύψει τη δική του αμοιβή για τη συμμετοχή του στο σποτ, αλλά είναι γνωστό πως οι διαφημίσεις που αποφέρουν τα περισσότερα κέρδη στους ηθοποιούς τους είναι εκείνες που αφορούν αρώματα, αυτοκίνητα, τσιγάρα και αλκοολούχα ποτά.

ΗΛ. ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα