Σε reality η ζωή της sexy dancer

SHOWBIZ«It's My Life» στο Mykonos Live Tv!Σε reality η ζωή της sexy dancerΠέμπτη, Ιανουάριος 19, 2017 - 14:56

H εκρηκτική Αναστασία Γιούσεφ πρωταγωνιστεί στο διαδικτυακό show με τίτλο «It's My Life», που προβάλλεται στο Mykonos Live TV

Η καθημερινότητα της πιο περιζήτητης χορεύτριας στα μεγάλα clubs ανά την Ελλάδα, που με τα «red pepper» οπίσθιά της και το σέξι λίκνισμά της αναστατώνει το ανδρικό κοινό, καταγράφεται πλέον on camera στο διαδικτυακό reality show με τον τίτλο «It's My Life» (Είναι η ζωή μου) του Mykonos Live Tv!

Στο πρώτο επεισόδιο, η εκρηκτική πρωταγωνίστρια Αναστασία Γιούσεφ εμφανίζεται μέσα στο καμαρίνι του club στο οποίο χορεύει αυτή την περίοδο και ανοίγει την γκαρνταρόμπα της, αποκαλύπτοντας τα αισθησιακά εσώρουχά της και τα μαγιό με τα οποία εμφανίζεται στην πίστα.

Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, η 26χρονη ξανθιά dancer με τις «χυμώδεις» καμπύλες μοιάζει να... προβληματίζεται στην επιλογή του εσωρούχου, γι' αυτό ζητά τη βοήθεια του κοινού!

Στη συνέχεια, η Αναστασία ανεβαίνει στην πίστα και χαρίζει στους θεατές έναν αισθησιακό χορό. Από την πρώτη εμφάνισή της, η Αναστασία Γιούσεφ, με καταγωγή από την Ελλάδα και την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, έχει ενθουσιάσει το κοινό και τους συνεργάτες της με τις αναλογίες της και τις χορευτικές ικανότητές της.

Στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή

Είναι το κορίτσι που είχε στο πλευρό του στην πίστα ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος την αποκαλούσε «ελάφι». Μόλις την καλούσε στην πίστα ο τραγουδιστής τής έλεγε: «Αναστασία, παιδί μου, ελάφι μου, βασανίσου»!

Σημειώνεται ότι στο trailer του νέου reality show η καυτή χορεύτρια λικνίζεται γύρω από έναν στύλο, υπό τους ρυθμούς του Jon Bon Jovi. «Αστέρια μου, γεια σας! Είμαι η Αναστασία Γιούσεφ και σας περιμένω όλους στο Mykonos Live TV, όπου θα τα λέμε όλα και θα τα δείχνουμε όλα» λέει η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα