Σε κρίσιμη κατάσταση η οκτάχρονη ανιψιά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

15:28 7/2/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΣε κρίσιμη κατάσταση η οκτάχρονη ανιψιά της Μπρίτνεϊ ΣπίαρςΤρίτη, Φεβρουάριος 7, 2017 - 15:25

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η ανιψιά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οκτάχρονη Μάντι Αλντριντζ, η οποία παγιδεύτηκε κάτω από το νερό για ώρα, όταν ανατράπηκε η γουρούνα στην οποία επέβαινε.

Οπως ανέφερε το ΤΜΖ, το κοριτσάκι ήταν επιβάτης σε ένα όχημα off-roading, που αναποδογύρισε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού

για κυνήγι στο Κέντγουντ της Λουιζιάνα. Οταν ανασύρθηκε, μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο, καθώς η κατάστασή του κρίθηκε εξαιρετικά σοβαρή. Η μητέρα του παιδιού και αδελφή της Μπρίτνεϊ, η 25χρονη Τζέιμι Λιν, δεν ήταν παρούσα κατά το ατύχημα.

Μετά το ατύχημα ο πατριός του κοριτσιού Τζέιμι Γουάτσον με αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα δίνει τον τόνο των τραγικών στιγμών γράφοντας ότι «εκτιμά όλες τις προσευχές και την υποστήριξη προς την οικογένεια», ενώ προτρέπει τους θαυμαστές τους να κάνουν μόνο θετικές σκέψεις και να προσεύχονται για το κοριτσάκι.

Η αδελφή της Μπρίτνεϊ Τζέιμι Λιν ήταν η πρωταγωνίστρια στη σειρά του Nickelodeon «Zoey 101» από το 2005 ως το 2008, και ήρθε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας το 2007, όταν έμεινε έγκυος στη Μάντι σε ηλικία μόλις 16 ετών, από τον Μάντι Κέισι Αλντριτζ. Την εμπειρία της εφηβικής εγκυμοσύνης μοιράστηκε πέρυσι σε ένα ντοκιμαντέρ του TLC με τίτλο «Τζέιμι Λιν Σπίαρς: Οταν τα φώτα σβήνουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα