Σε κλίμα συγκίνησης έριξαν αυλαία τα «Κλεμμένα όνειρα»

TV GOSSIPΣε κλίμα συγκίνησης έριξαν αυλαία τα «Κλεμμένα όνειρα»Δευτέρα, Μάιος 12, 2014 - 16:17

Αποχαιρετισμός με... κάθαρση και τον Μαλτέζο στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Την περασμένη Τρίτη τελείωσαν κάτω από άκρα μυστικότητα τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Κλεμμένα όνειρα», που μας κράτησε συντροφιά τρία χρόνια τώρα μέσα από τη συχνότητα του Mega. Η αυλαία έπεσε μέσα σε κλίμα συγκίνησης, καθώς από το στούντιο Ανωση πέρασαν όλοι οι πρωταγωνιστές του σίριαλ, από την Αννα

Αδριανού μέχρι τον Αλέξανδρο Σταύρου.

«Ηράκλειος άθλος»

«Για μένα τα "Κλεμμένα όνειρα" ήταν ένας ηράκλειος άθλος, ο οποίος γυρίστηκε εδώ και τριάμισι χρόνια σε αντίξοες συνθήκες, εθνικές, οικονομικές και τηλεοπτικές. Εφτασε κάποια στιγμή που το σίριαλ ήταν η μοναδική ελληνική παραγωγή που προβαλλόταν στην τηλεόραση. Μέσω των "Κλεμμένων ονείρων" επιβίωσε η ελληνική μυθοπλασία, άντεξε και κατόρθωσε να μη διαλυθεί ένας ολόκληρος κλάδος. Προσπαθήσαμε για πολλούς λόγους, συνεργείο και καστ, να την κρατήσουμε με αρκετές θυσίες και αξίζει σε αυτό ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στο 1.500.000 τηλεθεατές που μας έβλεπαν καθημερινά. Οι ηθοποιοί της σειράς θα ξεκουραστούν πλέον, αλλά εγώ θα συνεχίσω τη δουλειά μου» λέει στην «Espresso» ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Ο σκηνοθέτης ξεκινά τον επόμενο μήνα τα γυρίσματα της νέας παραγωγής του Mega «Δικαίωση», με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Σταύρου, αλλά και νέους ηθοποιούς, οι οποίοι επιλέχθηκαν μέσα από 800 βιογραφικά. Οσο για το φινάλε των «Κλεμμένων ονείρων», το οποίο θα δούμε στο τέλος Ιουνίου; «Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος θα υποδυθεί τον αστυνομικό Γιώργο Αλεξάνδρου. Αυτός θα είναι ο διώκτης του... διδύμου Μαλτέζου - Μαυρίδη και θα λύσει τον γρίφο ανάμεσα στους δύο άνδρες. Ο Μαλτέζος θα συλληφθεί από την Αστυνομία και θα παραπεμφθεί σε δίκη για τα εγκλήματά του. Την τιμωρία του περιμένουν να ακούσουν τα παιδιά του, ο Σταύρος και ο Αρης, αλλά και η διευθύντρια του κολεγίου, η Αννα, που κάνει τη μεγάλη επιστροφή» συμπληρώνει ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Μαρία Ανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα