Σε disco party των 80s σήμερα ο Κώστας Μπίγαλης και η Πωλίνα

SHOWBIZΣε disco party των 80s σήμερα ο Κώστας Μπίγαλης και η ΠωλίναΠαρασκευή, Μάιος 30, 2014 - 15:51

ΤΡΕΙΣ δεκαετίες πίσω, στα λαμπερά και πολύχρωμα 80s έχουν σκοπό να γυρίσουν τους φίλους τους ο Κώστας Μπίγαλης και η Πωλίνα. Ενα μοναδικό disco party θα στηθεί σε γνωστό συναυλιακό χώρο της Θεσσαλονίκης

αυτή την Παρασκευή με πρωταγωνιστές τους δύο φίλους από τα παλιά. Η ανταπόκριση στις συναυλίες τους όλο τον φετινό χειμώνα απέδειξε ότι τα τραγούδια τους παραμένουν διαχρονικά, αλλά παράλληλα απέκτησαν και καινούργιους φαν.

Λίγο προτού τελειώσει η εβδομάδα λοιπόν θα στηθεί για άλλη μία φορά μια παράσταση μοναδική από τους δύο καλλιτέχνες για τις ανάγκες του τελευταίου live party της χρονιάς, στο οποίο -μεταξύ άλλων- θα μας καλέσουν για «Τρέλες στις Σεϊχέλες» ή «Στου Αιγαίου τα μπλουζ», ενώ ανάμεσα στα τραγούδια θα απολαύσουμε τη «Ρίνα-Κατερίνα», το «Ροζ μπικίνι», τα «Πους απς», την «Κόρη του περιπτερά» και πολλά ακόμη. Οι δύο καλλιτέχνες που έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στην εγχώρια μουσική σκηνή ανηφορίζουν με άγριες διαθέσεις στη βόρεια Ελλάδα και είναι έτοιμοι να ξεσηκώσουν τον κόσμο θυμίζοντας στους μεγαλύτερους την εποχή της disco και των parties και μαθαίνοντας στους νεότερους τι σημαίνει χορός μέχρι τελικής πτώσης.

Τ.Π.

Keywords
Τυχαία Θέματα