Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου 2016

07:30 9/4/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΣαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου 2016Σάββατο, Απρίλιος 9, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Με περισσότερη μεθοδικότητα και οργάνωση θα δείτε τα όνειρά σας να παίρνουν μορφή. Μην αφήσετε να σας ξεφύγουν ευκαιρίες που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας και δεχτείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν άτομα κύρους.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεδιπλώστε τα ταλέντα σας και θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν. Σταθεροποιήστε τις σημαντικές σας υποθέσεις και ξεκινήστε σχέδια που θα έχουν διάρκεια και θα δημιουργήσουν σταθερές βάσεις σε πολλούς τομείς της

ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίζουν οι δυσκολίες και θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που θα υπάρξουν θα σας κουράσουν, αλλά ταυτόχρονα θα σας περιορίζουν αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε την κοινωνικότητά σας, για να έχετε καλύτερη εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα. Οι επιλογές σας πρέπει να είναι δύο: ή θα επιστρέψετε στις μοναχικές συνήθειές σας ή θα βρείτε έναν σύντροφο θερμό.

ΛΕΩΝ: Βελτιώστε τις συνθήκες στον εργασιακό χώρο σας και απαιτήστε κάτι καλύτερο γιατί το αξίζετε. Η εμφάνιση ενός νέου προσώπου στη ζωή σας θα είναι προκλητική και πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας, καθώς αυτή θα καθορίσει τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ανούσιες καταστάσεις που θα σας κουράσουν και θα σας φτάνουν σε αδιέξοδα. Φροντίστε την κοινωνική ζωή σας και φλερτάρετε προκειμένου να ικανοποιήσετε τη διάθεσή σας για λεκτικά παιχνίδια.

ΖΥΓΟΣ: Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και στενοχωριέστε χωρίς λόγο. Τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να παίρνετε ως παραδείγματα προς αποφυγή και όχι ως κανόνες που πρέπει να τους τηρείτε και να τους επαναλαμβάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε λύσεις σε προβλήματα που σας φαίνονται αξεπέραστα, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Μην υποκύψετε σε ερωτικές περιπέτειες που θα φιλοδοξούν να πάρουν από εσάς πράγματα, αλλά διαλέξτε για σύντροφο ένα άτομο που θα σας καταλαβαίνει και θα σας στηρίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν η διάθεσή σας είναι πεσμένη, αναζητήστε την παρέα ενός καλού φίλου σας. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τη φυσική κατάστασή σας και βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αποδράσετε από την καθημερινότητα και θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατήστε τον έλεγχο στις σχέσεις σας με τους άλλους και ειδικά με τα άτομα της οικογένειάς σας, καθώς η παρουσία τους θα σας κάνει αρκετά δύσπιστους απέναντί τους, με συνέπεια να υποβάλετε σε συνεχείς δοκιμασίες τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να διευκολύνετε τη ζωή σας αποβάλλοντας την εριστική διάθεση και αλλάζοντας συχνότερα παραστάσεις. Οι πιέσεις που θα δεχτείτε θα σας αποτρέψουν να δείξετε συμβιβαστικότητα, ενώ παράλληλα, εκτός από δύσκολοι, θα είστε και αρκετά ιδιότροποι.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να ανταποκριθείτε άμεσα στις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε για να μπορέσετε να βγείτε αλώβητοι από τις δοκιμασίες, αλλά και για να αποδείξετε σε εκείνους που θα σας αμφισβητήσουν ότι είστε ικανοί να τα καταφέρετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα