Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΗ ολική έκλειψη της Σελήνης στον Κριό εκπέμπει SOSΣαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου 2015Σάββατο, Σεπτέμβριος 26, 2015 - 07:00

Με τον Αρη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 26, οι μόνες παγίδες εντοπίζονται κυρίως στην ασυνεννοησία που υπάρχει σε μερικές σχέσεις. Αν θέλετε να τη διορθώσετε, θα πρέπει να διευκρινίσετε εκ νέου τους όρους και τα ασαφή σημεία που υπάρχουν. Επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, τακτοποιήστε το τώρα, προτού υποβάλλετε σε δοκιμασίες τις σχέσεις σας, αποφεύγοντας ανόητες αντιδράσεις και αντιφάσεις σε αυτά που λέτε. Με εξυπνάδα, διπλωματία και ευέλικτες

κινήσεις μπορείτε να γυρίσετε τις καταστάσεις υπέρ σας και να νιώσετε ότι έχετε απαλλαγεί από ό,τι σας εξουθενώνει ψυχολογικά, ενώ θα βρεθείτε σε πιο εποικοδομητικά μονοπάτια. Με την ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό στις 28 καλό είναι να είστε προσεκτικοί, επειδή θα έχετε πολλή δουλειά και κούραση. Προσέξτε την υπερκόπωση και το άγχος. Η εξωτερική σας εικόνα είναι αρκετά γοητευτική, αλλά σίγουρα θα το ρίξετε στις αγορές και στην κούρα ομορφιάς. Εσείς οι ίδιοι πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας. Είστε δυναμικοί, αλλά κάνετε το λάθος να συγχέεται τον δυναμισμό με την αντοχή του οργανισμού σας. Ζητήματα κληρονομικά θα τακτοποιηθούν ευνοϊκά για εσάς, αν δεν είστε υπερβολικοί σε αυτά που ζητάτε και περιμένετε. Υπάρχουν ακόμα ορισμένες εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει άμεσα να τις τακτοποιήσετε, εάν θέλετε να έχετε οικονομική βελτίωση. Για να προωθήσετε τα σχέδιά σας προσπαθήστε να πάρετε με το μέρος σας κάποιους συναδέλφους, οι οποίοι ήδη έχετε διαπιστώσει ότι δημιουργούν παρασκήνιο και παρασύρουν κι άλλους με τα λεγόμενά τους.

ΚΡΙΟΣ: Οι συνεργάτες σας θα εστιάσουν την προσοχή τους στους ανταγωνισμούς, παρά στο συντροφικό σας πνεύμα. Κάτι τέτοιο θα σας κάνει πιο εύθικτους και θα νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Εως ένα σημείο θα είναι αλήθεια, αλλά πρέπει να ξεπεράσετε την προκατάληψη ότι οι άλλοι προσπαθούν να σας αλλάξουν, γιατί αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Το ταλέντο και η δημιουργικότητά σας θα επικροτηθούν από τα άτομα του εργασιακού σας χώρου. Η αύξηση της κοινωνικότητάς σας θα φέρει στον δρόμο σας γνωριμίες με ασυνήθιστα άτομα, που μελλοντικά θα γίνουν φίλοι και πολύ καλοί συνεργάτες σας. Για κάποιους από εσάς υπάρχει το ενδεχόμενο της απογοήτευσης από τη συναισθηματική τους σχέση, επειδή και οι δυο σας έχετε βάλει άλλες προτεραιότητες στη ζωή σας, με αποτέλεσμα να απομακρύνεστε ο ένας από τον άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ευκαιρίες που θα έχετε να προβάλλετε τα ενδιαφέροντά σας και να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας θα είναι πολλές, αλλά αν θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της ημέρας, διαλέξτε να βγείτε και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Ελέγξτε σχολαστικά τα έξοδά σας και τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, προτού να είναι αργά να διορθώσετε τα τυχόν λάθη. Βγάλτε στην επιφάνεια κάθε παράπονο που φώλιαζε μέχρι στιγμής μέσα σας και θα αποτελέσετε πραγματική αποκάλυψη για το έτερόν σας ήμισυ αλλά και για τον ίδιο σας τον εαυτό. Μη σας πιάσει πανικός τώρα που θα αντιλαμβάνεστε την πραγματική σας ταυτότητα και μη δημιουργήσετε πολεμική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, με αντιπαραθέσεις και προστριβές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιοριστείτε κάπως τον συναισθηματικό σας κόσμο και αναζητήστε τη φροντίδα του συντρόφου σας, γιατί παρόλο που φροντίζετε επιδέξια να το κρύψετε, την έχετε μεγάλη ανάγκη. Ισως χρειαστεί να θυσιάσετε κάποια πράγματα για να τον ευχαριστήσετε από πλευρά σας, αλλά να θυμάστε πως δεν πρέπει να ξυπνήσετε μνήμες του παρελθόντος, γιατί θα έρθετε αντιμέτωποι με βιώματα που διαμόρφωσαν το υποσυνείδητό σας. Προβείτε σε αλλαγές της εξωτερικής σας εμφάνισης που θεωρείτε απαραίτητες και αφεθείτε στα ερωτικά καλέσματα του συντρόφου σας. Θα είστε αρκετά ευδιάθετοι και η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να τον κατακτήσετε και να τον γοητεύσετε ακόμα περισσότερο. Να θυμάστε πως η σχέση σας απαιτεί επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων, οπότε μη χρονοτριβείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο τρόπος που ζούσατε μέχρι τώρα αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο, ενώ παράλληλα θα κάνετε σοβαρές προσπάθειες να εξισορροπήσετε τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι εμμένετε να κολλάτε σε κάποιες παλιές «πληγές», που δεν σας αφήνουν να ξεχάσετε ή να απαγκιστρωθείτε από το παρελθόν. Κάντε τις απαιτούμενες προσπάθειες για να βάλετε καινούργια θεμέλια στη ζωή σας. Αρχίστε να προγραμματίζετε το μέλλον σας και μη μένετε σε σκέψεις. Η απώλεια μιας σχέσης δεν πρέπει να σας οδηγήσει σε απομόνωση, αλλά σε μια αντικατάσταση. Σίγουρα δεν σας φαίνεται τόσο εύκολο, αλλά δεν θα μάθετε τον βαθμό δυσκολίας, αν δεν το προσπαθήσετε. Μην ξεχνάτε πως ο τομέας των προσωπικών σας σχέσεων απαιτεί από εσάς φροντίδα.

ΛΕΩΝ: Μεταδώστε τις σκέψεις και τις εμπειρίες σας στους συνεργάτες σας, για να επωφεληθούν κάποιοι, που θα σας είναι χρήσιμοι στο μέλλον. Στις κοινωνικές και φιλικές σας συναναστροφές θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί, καχύποπτοι και αντιδραστικοί. Δεν θα σας κατανοούν εύκολα και έτσι εσείς θα θέλετε να απαγκιστρωθείτε από παλιές γνωριμίες και σχέσεις, που δεν ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες σας και σας κάνουν να νιώθετε ότι πιέζεστε. Είναι πολύ πιθανόν να συγκρουστείτε με κάποιους συνεργάτες για εργασιακά θέματα, αλλά στο τέλος και βάζοντας τη λογική σας να επικρατήσει θα καταλήξετε σε ευνοϊκές συμφωνίες. Βάλτε μπροστά την πείρα, τη γνώση και τις αντοχές που διαθέτετε, για να αντιμετωπίσετε τα καθήκοντά σας και προετοιμαστείτε, γιατί σας περιμένει δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με μια εσωτερική ματιά στην ψυχολογία σας θα καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε αυτή την περίοδο. Δώστε προσοχή σε αυτά που θα σας πουν άτομα της οικογένειάς σας για να μη διαταραχθούν οι κοινωνικές επαφές σας και φροντίστε να είστε ήρεμοι, αν θέλετε να διατηρήσετε τις καλές σχέσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Μην έρθετε σε αντίθεση απόψεων με τους δικούς σας, γιατί δεν θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις. Η υγεία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα, ώστε να κάνετε κάποιες μετακινήσεις που είχατε αποφασίσει ή να διασκεδάσετε παρέα με τους φίλους και τον σύντροφό σας. Αντιμετωπίστε τα καθημερινά σας προβλήματα, χωρίς να παρασυρθείτε από συναισθηματισμούς που θα σας εμποδίσουν να βρείτε λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Δεν είναι κακό να μάχεστε για το καλύτερο, αρκεί να μην ξεχνιέστε ή παρασύρεστε και στην προσπάθειά σας να το επιτύχετε, ποδοπατήσετε τον εαυτό σας και κατά συνέπεια την υγεία σας. Οι επιπλέον επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι βέβαιο πως σύντομα θα φέρουν αυξήσεις στα εισοδήματά σας, αλλά από την άλλη ο σύντροφός σας θα γίνει ακόμα πιο πολυέξοδος, αφού θα θελήσει να ασχοληθεί με τα οικονομικά του ζητήματα. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αποδράσετε με πολλούς τρόπους από τη γνωστή καθημερινότητα και τα προβλήματά της και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Η ψυχολογική σας διάθεση θα είναι πολύ καλύτερη και αρκετοί από εσάς θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε μέσω άλλων. Προσέξτε μόνο σε αυτή σας την προσπάθεια να μην εμποδίσετε τις ενέργειες των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σιγουριά και η εμπιστοσύνη που θα έχετε στον εαυτό σας θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε αρκετά από τα σχέδιά σας. Θα υποχρεωθείτε να συγκεντρωθείτε σε πρακτικής φύσεως ζητήματα, καθώς θα συνειδητοποιήσετε πως διανύετε μια περίοδο ανακατατάξεων και σταθεροποιήσεων. Η οικονομική σας κατάσταση θα συνεχίσει να δημιουργεί εντάσεις, αλλά θα υπάρξουν κέρδη από τις δραστηριότητές και τις δουλειές σας. Προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή με τους συνεργάτες σας και προχωρήστε με αργά και σταθερά βήματα τα σχέδιά σας. Θα ωθηθείτε σε γενικές αναθεωρήσεις και ίσως δεν θα λείψουν οι εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο, αφού οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν τα δικά σας άτομα. Επικεντρωθείτε στην καλυτέρευση του βιοτικού σας επιπέδου και μη μένετε αδιάφοροι όσον αφορά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφασίστε έστω για μία μέρα να μην είστε τόσο επιφυλακτικοί και καχύποπτοι και θα ανακαλύψετε πως αυτή η συμπεριφορά σάς ταιριάζει περισσότερο και σας κάνει πιο γοητευτικούς στα μάτια των άλλων. Μια καινούργια σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα που δεν αποκλείεται να προέρχεται και από τον επαγγελματικό σας χώρο. Η μέρα είναι αρκετά ενθαρρυντική για να προβείτε σε αλλαγές, ακούγοντας πάντα γνώμες για να έχετε μια πιο καθαρή εικόνα και να καταλήξετε στο καλύτερο. Οι ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν ξαφνικά θα σας ωθήσουν στο να προοδεύσετε. Μη βάλετε γρήγορους και τρελούς ρυθμούς στα εργασιακά σας θέματα, ώστε οι συνεργάτες σας να μπορούν να σας ακολουθήσουν και να συγχρονιστούν με εσάς. Το πείσμα σας είναι τόσο μεγάλο που δεν έχετε σκοπό να σταματήσετε, εάν δεν καταφέρετε να προωθηθείτε σε πιο αναβαθμισμένα επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες για να εξελιχθείτε επαγγελματικά και να καταξιωθείτε στον χώρο σας. Η όλη σας δράση θα αποκτήσει εξαιρετικό ενδιαφέρον και ακάθεκτοι θα προχωρήσετε στη δράση. Η ανάλυση γεγονότων που επαναλαμβάνονται στη ζωή σας έχουν αφήσει παρακαταθήκη πείρας, την οποία τώρα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε. Θα γεμίσετε διλήμματα που δεν είχατε σκεφτεί ή προβλέψει την παρουσία τους και τα σχέδιά σας θα έχουν να αντιμετωπίσουν εμπόδια, όμως, αυτή τη φορά δεν θα είστε θεατές, αλλά οι βασικοί πρωταγωνιστές. Οι εμπνευσμένες ιδέες και οι έξυπνες στρατηγικές θα απομακρύνουν τα λάθη και θα επαναφέρουν την πολυπόθητη αρμονία στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε τώρα που μπαίνετε σε φάση να παρουσιάσετε κάτι τελείως πρωτοποριακό, να είναι όλα άψογα και να έχουν σωστές βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σας για να γίνει η συναισθηματική σας ζωή πιο ποιοτική. Εχει καταντήσει βαρετό και σχεδόν μόνιμη κατάσταση να ψάχνετε αυτό το κάτι που δεν υπάρχει, καθώς κανείς δεν είναι τέλειος. Ξεκινήστε αποδεικνύοντας τόσο στον εαυτό σας όσο και σε αυτούς για τους οποίους τρέφετε ένα ενδιαφέρον ότι δεν είστε μόνο λόγια, αλλά το λέει η καρδιά σας. Ωριμάστε και περιορίστε τις πλευρές του παιδιού που έχετε μέσα σας, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τις χρειάζεστε, αλλά τις χρησιμοποιείτε για να δείχνετε άνετοι. Εν μέρει φοβάστε την πιθανότητα μιας ουσιαστικής δέσμευσης, αφού η ανάγκη σας για αποδέσμευση και αυτοπεριορισμούς είναι ισχυρή. Οι μέρες που έρχονται θα είναι καθοριστικές για τις μελλοντικές σας ενέργειες. Ξέρετε πολύ καλά τον τρόπο να βρείτε διέξοδο στα όποια συναισθηματικά μπλοκαρίσματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Με τη γνώριμη τακτική που ακολουθείτε ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και νιώστε ελκυστικοί στους άλλους. Εσείς που είστε ήδη σε μια σχέση έχετε τη δυνατότητα να τη φτάσετε σε ένα ποιοτικότερο επίπεδο. Μπορείτε να ξεπεράσετε την αποξένωση που ίσως υπάρχει μεταξύ σας, αν προχωρήσετε σε εξομολογήσεις των βαθύτερών σας προσωπικών συναισθημάτων. Εξάλλου, οι σκέψεις σας στα ερωτικά ζητήματα δεν είναι καθόλου επιφανειακές. Κάντε μια υποτιθέμενη ανανέωση στη σχέση σας θέτοντας τη συνύπαρξη με τον σύντροφό σας σε νέες βάσεις. Ισως δεν σας προσφερθούν όλα στο πιάτο και υπάρξουν αντιδράσεις από το ταίρι σας για την απροσδόκητη αλλαγή σας, όμως, θα είναι προσωρινές, αφού πολύ σύντομα θα καταλάβει ότι όλα γίνονται επειδή ενδιαφέρεστε πραγματικά για τη σχέση σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα