Σατανιστής και ρατσιστής ο μακελάρης του Ορεγκον

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣατανιστής και ρατσιστής ο μακελάρης του ΟρεγκονΔευτέρα, Οκτώβριος 5, 2015 - 15:00

Μανιφέστο στο οποίο, εκτός των άλλων, δήλωνε ότι θα πεθάνει παρθένος και χωρίς φίλους άφησε πίσω του ο δράστης του μακελειού στο πανεπιστήμιο του Ορεγκον, ο οποίος, σύμφωνα με τη νεκροψία, έβαλε μόνος τέρμα στη ζωή του

Οπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Κρίστοφερ Χάρπερ Μέρσερ είχε υπηρετήσει για περίπου έναν μήνα στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις και είχε στην κατοχή του 13 όπλα, τα οποία είχαν αγοραστεί όλα νόμιμα.
Στο μανιφέστο του ο 26χρονος εκφράζει την αντιπάθειά

του για τους μαύρους, τις γυναίκες και τα πάντα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ επαναλαμβάνει τη γνωστή εδώ και μέρες απέχθειά του για κάθε θρησκεία.

Αντίθετα, δηλώνει πως έχει εμμονή με οτιδήποτε «διαβολικό» και γράφει πολλές φορές στο μανιφέστο τον αριθμό «666», που θεωρείται το νούμερο του σατανά. Ατομο που σχετίζεται με την έρευνα για το μακελειό δήλωσε στο περιοδικό «People» ότι ο δράστης ενδέχεται να έκανε την επίθεση φιλοδοξώντας πως με αυτόν τον τρόπο θα γίνει «θεός της κόλασης».

Για έναν έφηβο που συμπεριφερόταν σαν δαιμονισμένος όποτε κάτι τον ενοχλούσε κάνουν λόγο πρώην γείτονες του Μέρσερ. Ως παράδειγμα φέρνουν την εμμονή που είχε με το ποδήλατό του. Κι όταν μια μέρα βρήκε ξεφούσκωτα ή σκισμένα τα λάστιχα, αντέδρασε σαν να είχε μπει μέσα του ο σατανάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σατανιστής, Ορεγκον,satanistis, oregkon