ΣΑΡΟΝ(ΕΙ) η Αντωνίου

SHOWBIZΣΑΡΟΝ(ΕΙ) η ΑντωνίουΣάββατο, Νοέμβριος 5, 2016 - 15:00

Η Ρία Αντωνίου έγινε... Σάρον Στόουν κι έδειξε σε όλους το «Βασικό ένστικτό» της!

Μη φανταστείτε όμως ότι η σέξι Ελληνίδα κάνει πρόβες για να δώσει εκ νέου σάρκα και οστά στον χαρακτήρα που καθιέρωσε κινηματογραφικά την Αμερικανίδα ηθοποιό το 1993 μέσα από το ερωτικό θρίλερ του Πολ Βερχόφεν.

Κανένα remake της εν λόγω ταινίας δεν ετοιμάζεται

μέχρι στιγμής. Απλώς η Ρία υποδύθηκε την ηρωίδα του έργου, ονόματι Κάθριν Τρεμέλ, στην επική σκηνή με το σταυροπόδι για τις ανάγκες του ιταλικού χιουμοριστικού τηλεοπτικού show «Coloradο», στο οποίο συμμετέχει με επιτυχία το τελευταίο διάστημα.

Φορώντας ένα ολόιδιο λευκό μίνι φόρεμα με εκείνο της Σάρον Στόουν στο «Βασικό ένστικτο», η Ρία κάθισε απέναντι σε έναν άντρα και τον έκανε να χύσει πολλά κιλά ιδρώτα.

Στο Instagram

Η ίδια μοιράστηκε στη συνέχεια το βίντεο στο Instagram και κόντεψε να το... ρίξει! Σε λίγες μέρες η Ρία Αντωνίου αναμένεται να απασχολήσει ξανά τα ιταλικά και τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, καθώς θα γίνει η πρεμιέρα της ιταλικής ταινίας «Non si ruba a casa dei ladri». Σε αυτήν η κατάξανθη ηθοποιός, παρουσιάστρια και μοντέλο κρατά έναν από τους βασικούς ρόλους, υποδυόμενη μια Ελληνίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα