Πυροβόλησε τη γυναίκα του γιατί δάγκωσε το τοστ του

ΚΟΣΜΟΣΠυροβόλησε τη γυναίκα του γιατί δάγκωσε το τοστ τουΤετάρτη, Ιανουάριος 11, 2017 - 17:51

Παραλίγο φόνος για μια μπουκιά στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ, όπου άντρας άνοιξε πυρ εναντίον της γυναίκας του για να την «τιμωρήσει» επειδή δάγκωσε το τοστ του.

Ο 55χρονος Ντάνιελ Μπράιν Μπλάκγουελ έγινε έξαλλος και άρχισε να πυροβολεί σχεδόν

στα τυφλά, πριν ταμπουρωθεί στο σπίτι, όταν κατέφθασε η αστυνομία. Ο οικογενειακός καβγάς ξεκίνησε όταν ο 55χρονος είδε ότι από το τοστ με καπνιστό τυρί που είχε φτιάξει στην κουζίνα έλειπε ένα κομμάτι.

Οταν η σύζυγος «ομολόγησε» το... αμάρτημα, κατέβηκε σε έξαλλη κατάσταση στο υπόγειο και πυροβόλησε προς το μέρος της κουζίνας, με τη σφαίρα να διαπερνάει το ξύλινο πάτωμα. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αλλά ανέβηκε στην κουζίνα για να δει σε ποιο ακριβώς σημείο βρισκόταν η γυναίκα του.

Στη συνέχεια... κατέβηκε ξανά στο υπόγειο από όπου πυροβόλησε άλλες τρεις φορές προς τα πάνω, με αποτέλεσμα οι σφαίρες να περάσουν ξυστά από τη γυναίκα. Εκείνη πήρε την κόρη της και άλλα δύο ανήλικα άτομα που βρίσκονταν στο σπίτι, βγήκαν έξω και ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο Μπλάκγουελ παρέμεινε ταμπουρωμένος για τρεις ώρες, προτού παραδοθεί. Τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα