Πρόταση Λάνθιμου σε Κίντμαν

SHOWBIZΠρόταση Λάνθιμου σε ΚίντμανΠαρασκευή, Ιούνιος 17, 2016 - 16:45

Ακόμα μία σταρ γοητεύτηκε από τη σκηνοθετική πρόταση του Γιώργου Λάνθιμου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, η Νικόλ Κίντμαν βρίσκεται σε διαβουλεύσεις, προκειμένου να συμπρωταγωνιστήσει με τον Κόλιν Φάρελ στη νέα ταινία του δημιουργού του

«Αστακού», με τίτλο «The Killing of a Sacred Deer». Το σενάριο της ταινίας, το οποίο συνυπογράφει ο Λάνθιμος με τον Ευθύμη Φιλίππου, διατηρώντας στην ουσία την επιτυχημένη συνταγή συνεργασίας, περιγράφεται ως ένα ψυχολογικό θρίλερ εκδίκησης, που έχει και μια πινελιά υπερφυσικού.

Ο Φάρελ θα υποδυθεί, πάντα σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό, έναν επιτυχημένο χειρουργό, που επιχειρεί να εντάξει έναν έφηβο στην οικογένειά του, αλλά όταν οι ενέργειές του γίνονται όλο πιο καταχθόνιες, ο γιατρός τον αναγκάζει να κάνει μια αδιανόητη θυσία. Η Κίντμαν βρίσκεται σε διαβουλεύσεις για να υποδυθεί τη σύζυγο του Φάρελ.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον Αύγουστο, διεκδικώντας μια επανάληψη της επιτυχίας του «Αστακού», που έχει ήδη κάνει πάνω από 5.000.0000 δολάρια εισπράξεις στο box office, μετά τις θετικές κριτικές που είχε στο περσινό Φεστιβάλ των Καννών.
Εξάλλου, ο Λάνθιμος έχει στα σκαριά ακόμα μία ταινία, με τίτλο «The Favourite», ένα δράμα εποχής, με πρωταγωνίστριες την Ολίβια Κόλμαν, την Εμα Στόουν και τη Ρέιτσελ Βάιζ, το οποίο θα εστιάζει στη βασίλισσα Αννα στα τέλη του 17ου αιώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα