«Πρωινό Σου Κου» με... τρελές πόζες

TV GOSSIP«Πρωινό Σου Κου» με... τρελές πόζεςΠαρασκευή, Απρίλιος 24, 2015 - 18:54

Με το που έκλεισε την ομάδα της άρχισαν και οι πυρετώδεις προετοιμασίες για τη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία από τον ερχόμενο μήνα θα μας καλημερίζει κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από το «Πρωινό Σου Κου» του ΑΝΤ1. Η νέα εκπομπή, που θα μεταδίδεται από τις 10.00 έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι, θα βρεθεί απέναντι στα «Σπίτι μου σπιτάκι μου» του Alpha

και «Στα καλά καθούμενα» του Ε.

Χτες έγινε η φωτογράφιση της ομάδας στο στούντιο του Θωμά Χρυσοχοΐδη, στον Κεραμεικό και η «Espresso» βρέθηκε στο backstage. Αν και το ραντεβού είχε οριστεί για τις 12.00, η Μαρία ήταν από τους πρώτους που έφτασαν μαζί με τον προσωπικό της στιλίστα προκειμένου να ετοιμαστεί και να ξεκινήσει το shooting. Λίγο αργότερα άρχισαν να καταφθάνουν στο στούντιο οι υπόλοιποι συντελεστές του πάνελ της, το οποίο θα αποτελείται από τους Λάμπρο Κωνσταντάρα, Γιώργο Δάσκαλο, Ελισσάβετ Κυρίτση, Φραν και Αννα Ζηρδέλη.

Βροχή οι selfies

Τα πειράγματα και τα αστεία έδιναν κι έπαιρναν μπρος και πίσω από τον φωτογραφικό φακό του Θωμά Χρυσοχοΐδη, ενώ οι selfies έπεφταν βροχή! Η Μαρία φυσικά συμμετείχε στο πάρτι που... στήθηκε, ενώ φαίνεται πως έχει βρει ήδη τους κώδικες επικοινωνίας με την ομάδα της.

Οσο για το πότε θα κάνει πρεμιέρα το «Πρωινό Σου Κου»; Οι πληροφορίες μιλούν για το Σάββατο 9 Μαΐου, ωστόσο παρουσιάστρια, συνεργάτες και παραγωγή θα πρέπει να κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι όλα έτοιμα -ανάμεσα σε αυτά και το πλατό της εκπομπής- τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Στην περίπτωση που οι υπεύθυνοι κρίνουν πως απαιτείται κι άλλος χρόνος, τότε η πρεμιέρα ενδέχεται να πάρει μία εβδομάδα αναβολή και το νέο μαγκαζίνο να αρχίσει να μεταδίδεται στις 15 Μαΐου.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνει και η πρώτη σύσκεψη όλων των συνεργατών, ώστε να συζητηθούν η θεματολογία και ο ρόλος του καθενός στην εκπομπή. Η Μαρία, που έκανε την ανακοίνωση για το «Πρωινό Σου Κου» στα προχθεσινά «Καρντάσιανς», είναι ενθουσιασμένη με το νέο της project. Αλλωστε γνωρίζει πολύ καλά την πρωινή ζώνη, αφού είναι εκείνη που την καθιέρωσε τηλεοπτικά.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Αναζητήσεις
proini sou kou, proino sou kou backstage
Τυχαία Θέματα