Προγαμιαίο «deal» 110.000.000 δολαρίων για Ανιστον - Θερού!

17:07 6/2/2015 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΠρογαμιαίο «deal» 110.000.000 δολαρίων για Ανιστον - Θερού!Παρασκευή, Φεβρουάριος 6, 2015 - 17:04


Μπορεί ακόμα να μην έχουν αποφασίσει ημερομηνία γάμου, ωστόσο Τζένιφερ Ανιστον και Τζάστιν Θερού φέρεται να ξεμπερδεύουν σιγά σιγά με τις τελευταίες λεπτομέρειες του προγαμιαίου συμβολαίου τους, το οποίο ξεπερνά τα 110.000.000 δολάρια.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του «Us Weekly», το ζευγάρι -που είναι αρραβωνιασμένο από το 2012- προσπαθεί να αποφασίσει αν ο 43χρονος Θερού θα δικαιούται μερίδιο από τα χρήματα που παίρνει η ελληνικής καταγωγής σταρ από την προβολή της σειράς «Τα Φιλαράκια» στο Netflix.

«To προγαμιαίο συμβόλαιο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Η Τζεν δεν θα έχει να λαμβάνει χρήματα από το Netflix για περίπου ένα χρόνο, οπότε υπάρχουν κάποιες δεύτερες σκέψεις για το αν τα έσοδά της θα υπολογίζονται από την τέλεση του γάμου και μετά ή από τώρα» αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή στο περιοδικό, που προσθέτει ότι η Ανιστον αποδεικνύεται μάλλον large, αφού προτιμάει τη δεύτερη εκδοχή. Τα έσοδα των δύο ηθοποιών απέχουν σημαντικά. Ενώ ο Θερού βγάζει 75.000 δολάρια ανά επεισόδιο για την εκπομπή «The Leftover», η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ μπορεί να βγάλει εκατομμύρια από μία μόνο ταινία, ενώ έχει να λαμβάνει από μια σειρά από διαφημιστικές συμφωνίες της και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Πάντως η πληροφορία για επεξεργασία προγαμιαίου συμβολαίου αναζωπυρώνει τη φημολογία για γάμο σύντομα. Ομως όλοι πλέον είναι πολύ πιο επιφυλακτικοί εξαιτίας του πολλών «λάθος συναγερμών» του παρελθόντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα