Πρεμιέρα (απόψε) για το ιστορικό ντοκιμαντέρ στο οποίο πρωταγωνιστεί η αδελφή του πρώην «μαχητή» Τσανγκ

17:17 1/6/2017 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΠρεμιέρα (απόψε) για το ιστορικό ντοκιμαντέρ στο οποίο πρωταγωνιστεί η αδελφή του πρώην «μαχητή» ΤσανγκΠέμπτη, Ιούνιος 1, 2017 - 17:17

Τελικά τα αδέλφια Τσανγκ έχουν τη showbiz στο αίμα τους! Μετά τον Ορέστη, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το reality επιβίωσης του Σκάι «Survivor», τώρα και η αδελφή του Μαρία κάνει τα δικά της βήματα στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Η όμορφη κοπέλα, που ασχολείται

με το εμπόριο, όπως και ο αδερφός της, είναι η πρωταγωνίστρια και παρουσιάστρια του δραματοποιημένου ιστορικού ντοκιμαντέρ με τίτλο «Στα όρια της πίστης», το οποίο σκηνοθέτησε ο Πρόδρομος Κοφσανίδης.

Το φιλμ είναι παραγωγή του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων (ΕΟΕ), που έχει τη βάση του στη Θεσσαλονίκη και στόχο «να υποστηρίξει όσους θέλουν να ασχοληθούν με την έρευνα και την αναζήτηση πάνω στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει, να αφυπνίσει συνειδήσεις, να προβληματίσει τον κόσμο και κυρίως τη νεολαία», όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του. Η Μαρία και ο Μιχαήλ Παπαβασιλείου έχουν αναλάβει την αφήγηση της ιστορίας, μέσα από την οποία περιγράφεται «η μάχη μεταξύ του δαίμονα και του Θεού μέσα στον άνθρωπο». Μάλιστα, το ντοκιμαντέρ θα κάνει σήμερα κινηματογραφική πρεμιέρα στη συμπρωτεύουσα, στο σινεμά Φαργκάνη Art (Αγ. Παντελεήμονος 10), στις 7 το απόγευμα, ενώ οι προβολές θα διαρκέσουν μία βδομάδα.

«Πρωτόγνωρη εμπειρία»

Το σίγουρο είναι πως η Μαρία θα τραβήξει πάνω της τα φλας, αν εμφανιστεί στην εκδήλωση συνοδευόμενη από τον αδελφό της. Η ίδια, μιλώντας για το ντοκιμαντέρ στο backstage βίντεο της παραγωγής, σχολίασε «ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα» και συμπλήρωσε πως ταίριαξε απόλυτα με τον συμπαρουσιαστή της. Η γοητευτική αδερφή του πρώην «Μαχητή» Ορέστη Τσανγκ συνεργάζεται επίσης με το web TV του ΕΟΕ, οι εκπομπές του οποίου μεταδίδονται και μέσα από τα προγράμματα περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα