Πραμυθένιος χορός αποφοίτησης με θέμα την Αραβία για 18χρονο στις ΗΠΑ

ΚΟΣΜΟΣΠραμυθένιος χορός αποφοίτησης με θέμα την Αραβία για 18χρονο στις ΗΠΑΔευτέρα, Ιούνιος 12, 2017 - 16:51

Τον χορό αποφοίτησης πρίγκιπα έζησε ένας... κανακάρης χάρη στη μαμά του, η οποία ξόδεψε 22.370 δολάρια για έναν χορό αποφοίτησης με θέμα την... Αραβία.

Για τις ανάγκες του χορού του, ο 18χρονος Τζόνι Εντεν Τζούνιορ άλλαξε τρία σινιέ κοστούμια των οίκων Giuseppe Zanotti, Versace και Yves Saint Laurent,

ενώ εμφανίστηκε με τρεις διαφορετικές ντάμες, με τουαλέτες κατά παραγγελία πληρωμένες από τη μητέρα του και τρία διαφορετικά αυτοκίνητα: μία Lamborghini, ένα Range Rover και μία Rolls Royce. Τρεις τόνοι άμμου δημιούργησαν ένα σκηνικό ερήμου, όπου δέσποζε μία ολοζώντανη καμήλα, ενώ για να γλυκαθεί η παρέα το μενού διέθετε και τούρτα με τη μορφή του Κορανίου, καθότι μουσουλμάνος.

Αρχική επιθυμία της 43χρονης μητέρας Σάουντια Σούλερ ήταν να κάνει δώρο στον γιο της ένα ταξίδι στο Ντουμπάι. Επειδή όμως δεν ήταν εφικτό, του έκανε δώρο έναν σούπερ χορό που, όπως εξήγησε στη «New York Post», απαντώντας ταυτόχρονα σε όσους την κατέκριναν στα κοινωνικά δίκτυα, ο γιος της τον άξιζε ως ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά του. Οχι μόνο τη στήριξε στον αγώνα της κατά του καρκίνου και για να επανέλθει από ένα εγκεφαλικό που υπέστη, αλλά αρίστευσε στο σχολείο, λαμβάνοντας μέσο όρο 3,76 με άριστα το 4.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα