Ποστίς - κότσος για χίπστερ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠοστίς - κότσος για χίπστερΤρίτη, Νοέμβριος 17, 2015 - 12:55

Χρυσές δουλειές στις ΗΠΑ για τη βιομηχανία των πρόσθετων μαλλιών


Το ανδρικό κοτσάκι, που αποτελεί το αγαπημένο hairstyling των λιγότερο ή περισσότερο διάσημων hipster lovers, απαιτεί μπόλικο μαλλί, θέλει δηλαδή αρκετή υπομονή. Επειδή όμως υπάρχουν κάποια ανυπόμονα αγόρια που θέλουν να μιμηθούν το αγαπημένο στιλ του ηθοποιού Τζάρεντ Λέτο και του τραγουδιστή Χάρι Στάιλς, τη λύση

δίνει η βιομηχανία των προσθετικών μαλλιών.

Τα ποστίς κοτσάκια έχουν, λοιπόν, κάνει δυναμικά την είσοδό τους στα αξεσουάρ για άνδρες και φιλοδοξούν, χάρη στη μόδα των ανδρικών κότσων αλλά και στην πρακτικότητά τους, να γίνουν ανάρπαστα.

Οσον αφορά εκείνους που ανησυχούν ότι δεν πιάνουν τα χέρια τους σε τέτοια πράγματα και δεν ξέρουν τι να το κάνουν, τα σάιτ που τα εμπορεύονται δίνουν λεπτομερείς οδηγίες για το πώς πρέπει να φορεθούν, χρησιμοποιώντας μάλιστα και τις απαραίτητες παρομοιώσεις, που έχουν να κάνουν με κλασικές ανδρικές συνήθειες.

«Χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω, με τον ίδιο τρόπο που θα περνούσατε λάκα σ ένα τραπεζάκι σαλονιού» είναι μια ενδεικτική συμβουλή για την προετοιμασία του μαλλιού προτού μπει με τα τσιμπιδάκια το κοτσάκι, το οποίο κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά χρώματα (μαύρο, καστανό και ξανθό).

Με βάση τα στοιχεία που δίνει το σάιτ Groupon, έχουν ήδη πουληθεί 1.000 τέτοια κοτσάκια στις ΗΠΑ και η τιμή τους (που ήταν αρχικά στα 65 δολάρια) έχει φτάσει στα 9,99. Τονίζεται, δε, στη σχετική περιγραφή ότι το πολύ σημαντικό αυτής της λύσης στο hairstyling είναι ότι μπορεί κανείς να το ξεφορτωθεί πολύ εύκολα, για περιστάσεις που δεν σηκώνουν πολύ μοδάτες εμφανίσεις. Μένει να φανεί τώρα πόσο ανθεκτικό είναι σε απότομα ρεύματα αέρα ή σε συμπλοκές...

Keywords
Τυχαία Θέματα